0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά βοήθεια!!! Ξέρει κανείς να μας πει πώς γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία αμέσως μετά το διορισμό μας σε μια περιοχή; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια; Και αν ναι ποια είναι αυτά; Υπάρχουν περιοχές που έχουν σχολεία με 5, 6, 8, ή 10 μόρια. Πώς θα τα επιλέξουμε και πώς θα μας επιλέξουν; Αν γνωρίζει κανείς.... Y.G. Όσο για το χάλι των φετινών διορισμών, με κάλυψε η tihea. Πραγματικά μας το έβγαλαν ξινό και ειλικρινά μετρίασαν τη χαρά μας, όταν είδαμε να μένουν απ' έξω παιδιά με τα οποία μοιραστήκαμε το άγχος του Ασεπ και πέρυσι όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μοιραστήκαμε και τη χαρά μας.μαρυβας εύχομαι ό,τι καλύτερο...είναι σίγουρο ότι θα διοριστείς του χρόνου. Εννοείται όμως μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Νομικά κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε.
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 05, 2010, 02:29:49 amΠαιδιά βοήθεια!!! Ξέρει κανείς να μας πει πώς γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία αμέσως μετά το διορισμό μας σε μια περιοχή; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια; Και αν ναι ποια είναι αυτά; Υπάρχουν περιοχές που έχουν σχολεία με 5, 6, 8, ή 10 μόρια. Πώς θα τα επιλέξουμε και πώς θα μας επιλέξουν; Αν γνωρίζει κανείς.... Y.G. Όσο για το χάλι των φετινών διορισμών, με κάλυψε η tihea. Πραγματικά μας το έβγαλαν ξινό και ειλικρινά μετρίασαν τη χαρά μας, όταν είδαμε να μένουν απ' έξω παιδιά με τα οποία μοιραστήκαμε το άγχος του Ασεπ και πέρυσι όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μοιραστήκαμε και τη χαρά μας.μαρυβας εύχομαι ό,τι καλύτερο...είναι σίγουρο ότι θα διοριστείς του χρόνου. Εννοείται όμως μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Νομικά κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε.Δες το θέμα "Χρήσιμες πληροφορίες για νεοδιόριστους". http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20132.0
Ειμαι στους πρώτους στην ειδικότητά μου και σκεφτομαι σοβαρά δ αρκαδίας και δ κορινθιας με μεγάλη πιθανότητα να τις πιάσω ενδιαφέρομαι για Κοντοβάζαινα και Γκούρα.Υπάρχουν σπίτια εκει να μείνει καποιος και πόσο τα ενοίκια.Κάποιοι μου λενε ότι δεν εχει συγκοινωνία και πρέπει να έχεις αυτόκίνητο είναι αλήθεια;Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες;Όσο για τους διορισμούς μεγάλη αδικία φέτος γι΄αυτό φώναζα όταν είδα τις περικοπές. Ας παρηγορεί τουλάχιστον αυτούς που είχαν την ατυχία ότι και αυτοί που διορίζονται έχουν πολλά προβλήματα.Φέτος έχουν αλλάξει πολλά.Δεν είναι απλό ήδη έχω ξεσπιτωθει τρεις χρονιές και τώρα για τουλάχιστον τριά ακόμη. Τα χρήματα δε φτάνουν πουθενά.εσωτερικός οικονομικός μετανάστης αισθάνομαι.Ειλικρινά δεν ξέρω πως να αισθανθώ.Χαρά ή λύπη.Τι οικογένεια να κάνεις έτσι.Τέλος πάντων κοιτάζουμε μπροστά και κουράγιο σε όλους.Οποιος μπορεί ας βοηθήσει όλους μας.
Γεια σας. Να ρωτησω κατι για Μούνδρο Λήμνου. Μπορείς να είσαι σε σχολείο στο Μούνδρο και να μένεις στην Μύρινα;Μιλάω για πρωτοβάθμια. Όποιος ξέρει ας απαντήσει.Ευχαριστώ