0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tsech73 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 04:44:44 amΥ.Γ: Αλήθεια, πιστεύετε ότι ένας οποιοσδήποτε ΠΕ04, δεν μπορεί να διδάξει όλα τα μαθήματα του κλάδου σε επίπεδο γυμνασίου???Αν δεν το εχει διδαχθει στην τριτοβαθμια εκπαιδευση οπως ο Nick81, τοτε οχι, δεν μπορει. Αποδειξη το πώς διδασκεται η "ευκολη" βιολογια απο οσους ΠΕ04 δεν εχουν ασχοληθει εις βαθος με το αντικειμενο: η συντριπτικη πλειοψηφια την εχει σαν παραμυθακι ή τη διαβαζει μεσα απο το βιβλιο! Κι ενας οποιοσδηποτε καθηγητης μπορει να διδαξει ολα τα μαθηματα σε επιπεδο δημοτικου. Το κανει;Παράθεση από: GILDA στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 10:58:57 amΚ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες
Υ.Γ: Αλήθεια, πιστεύετε ότι ένας οποιοσδήποτε ΠΕ04, δεν μπορεί να διδάξει όλα τα μαθήματα του κλάδου σε επίπεδο γυμνασίου???
Κ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........
Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες
Είναι δύο κενά (σε διαφορετικά νησιά) δοσμένα σε βιολόγο που αποχώρησε με τις παραπάνω ώρες.Πως το ξέρω; Ημουν και πέρσι εκεί και ξέρω τους συναδέλφους και μου έδωσαν ώρες τους για να συμπληρώσει ο "αναπληρωτής" μην κάθετεεεεεε... Οι μόνιμοι ότι θέλουν κάνουν για παίρνουν αποσπάσεις και να βολεύονται.
Το ερωτημα ειναι, ποιος τον εβαλε εκει απο την αρχη; Για να παιρνει τα μορια του δυσπροσιτου;
Όπως προείπα άνθρωπος είμαι και σε ένα κλάδο ενοποιημένο ή μη, δεν έχω καταλάβει ακόμη, μου φαίνεται παράλογο από τη μία να μη δουλεύει ο φυσικός με 24 μόρια (με σκίσιμο στον ΑΣΕΠ με προϋπηρεσία ή συνδυασμό) και άλλοι με 4 μόρια να δουλεύουν. Πολύ πιθανό δε να κάνουν στο σχολείο την ίδια δουλειά.