*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί Χημικών - Αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 145646 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί Χημικών - Αναπληρωτές
« Απάντηση #280 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 04:44:07 pm »
Υ.Γ: Αλήθεια, πιστεύετε ότι ένας οποιοσδήποτε ΠΕ04, δεν μπορεί να διδάξει όλα τα μαθήματα του κλάδου σε επίπεδο γυμνασίου???

Αν δεν το εχει διδαχθει στην τριτοβαθμια εκπαιδευση οπως ο Nick81, τοτε οχι, δεν μπορει. Αποδειξη το πώς διδασκεται η "ευκολη" βιολογια απο οσους ΠΕ04 δεν εχουν ασχοληθει εις βαθος με το αντικειμενο: η συντριπτικη πλειοψηφια την εχει σαν παραμυθακι ή τη διαβαζει μεσα απο το βιβλιο!
Κι ενας οποιοσδηποτε καθηγητης μπορει να διδαξει ολα τα μαθηματα σε επιπεδο δημοτικου. Το κανει;

Κ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........

Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:26 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 05:33:19 pm »
Κ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........
Παράθεση
Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 05:38:33 pm από utenar »

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 09:02:09 pm »
Ευχαριστώ έτσι κ αλλιώς utenar για τις πληροφορίες
Θα πάρω τηλ στην Δ/νση κ τον ένα αιρετό μας, που γνωρίζω λίγο, μεθαύριο
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 11:37:44 pm από GILDA »

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 09:06:42 pm »
Συνάδελφοι αύριο αναχωρώ για τις Κυκλάδες!!!. Και στα δικά σας με το καλό στην επόμενη φάση.
Σχετικά με τις αναθέσεις έχω να πω τα εξής: Πάω να καλύψω κενό βιολόγου που αποχώρησε αλλά δεν έκανε βιολογίες. Εκανε φυσικοχημείες στο ΕΠΑΛ γιατί δεν έχει βιολογία...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 09:14:44 pm από dora22 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:10:26 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 10:55:33 pm »
Είναι δύο κενά (σε διαφορετικά νησιά) δοσμένα σε βιολόγο που αποχώρησε με τις παραπάνω ώρες.Πως το ξέρω; Ημουν και πέρσι εκεί και ξέρω τους συναδέλφους και μου έδωσαν ώρες τους για να συμπληρώσει ο "αναπληρωτής" μην κάθετεεεεεε... Οι μόνιμοι ότι θέλουν κάνουν για παίρνουν αποσπάσεις και να βολεύονται.

Δεν εκπλησσομαι - τα ιδια συμβαινουν στα σχολεια της Αθηνας, αλλά ακριβως απο την αναποδη. Το ερωτημα ειναι, ποιος τον εβαλε εκει απο την αρχη; Για να παιρνει τα μορια του δυσπροσιτου;

Καλη σχολικη χρονια να εχεις!

Αποσυνδεδεμένος GILDA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 11:36:41 pm »
Ναι βρε παιδιά καλή σχολική χρονιά κ καλή τοποθέτηση να έχετε όσοι κληθήκατε  :)
Με την αναμπουμπούλα των επιλαχόντων ξεχάσαμε κ τους τρόπους μας  :o

Αποσυνδεδεμένος zzz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 12:58:12 am »
Το ερωτημα ειναι, ποιος τον εβαλε εκει απο την αρχη; Για να παιρνει τα μορια του δυσπροσιτου;

Νομίζω ότι μιλάς για κάποιον μόνιμο που αποχώρησε οπότε τι σχέση έχουν τα μόρια από τη στιγμή που υπηρετούσε στο σχολείο κανονικά; Δεν ήταν καθηγητής φάντασμα...

Αποσυνδεδεμένος KERY12

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 10:43:14 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι και μη, ύστερα από το πρώτο σοκ ας κάνουμε ένα απολογισμό.
Η πρώτη φάση φέτος ήταν ανέλπιστα μεγάλη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, 87 άτομα με τη πρώτη κλήση, άλλες χρονιές θα πανηγυρίζαμε και τώρα 87 συνάδελφοι θα είναι από τη πρώτη μέρα στο σχολείο.
Ο πίνακας έφτασε μέχρι το 133 και το σύστημα πέρασε 59 άτομα λογικό μιας και το κουτάκι καίει πολύ. Νέοι συνάδελφοι θα δουλέψουν φέτος ελπίζω να είναι αποφασισμένοι και υποψιασμένοι.
Υπό άλλες συνθήκες όλα θα ήταν καλά αλλά τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε κοιτάμε και δίπλα μας.

Έχουμε λοιπόν
177 φυσικούς με τον τελευταίο να έχει 24,037 μόρια
87  χημικούς   με τον τελευταίο να έχει 22,097 μόρια
144

Αποσυνδεδεμένος psaras

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:03:48 pm »
Πόσους αναπληρωτές χημικούς είχε πάρει πέρσι (Συνολικά και στην πρώτη φάση)?

Αποσυνδεδεμένος KERY12

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 04 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 11:10:32 pm »
134 ατομα

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:13:24 am »
Όπως προείπα άνθρωπος είμαι και σε ένα κλάδο ενοποιημένο ή μη, δεν έχω καταλάβει ακόμη, μου φαίνεται παράλογο από τη μία να μη δουλεύει ο φυσικός με 24 μόρια (με σκίσιμο στον ΑΣΕΠ με προϋπηρεσία ή συνδυασμό) και άλλοι με 4 μόρια να δουλεύουν. Πολύ πιθανό δε να κάνουν στο σχολείο την ίδια δουλειά.

Εμ δε θα κανουν την ιδια δουλεια: ο Φυσικος κανει 3ωρο μαθημα σε καθε τμημα της Α'λυκειου, 2ωρο στα υπολοιπα και 3ωρο στην κατευθυνση της Γ' και εχει μειον 3 ωρες απο το εργαστηριο, ο

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:11:28 am »
Όταν όμως εγώ ήμουν στο Νο 49 πανελλαδικά και δεν δούλεψα αναπληρωτής αλλά ωρομίσθιος το 07-08(χωρίς το κουτάκι σε ημερήσιο Λύκειο από τον πίνακα, και όχι ΠΔΣ), ο φυσικός που ήταν στη θέση 300 δούλεψε αναπληρωτής! Καταλάβατε τώρα πώς προκύπτουν τα μόρια της προϋπηρεσίας και τις διαφορές μεταξύ τους; συγκρίνω το 49 της μιας ειδικότητας με το 300 της άλλης. Και επιτέλους ας αποφασίσουν κάποιοι: Θέλουν τον κλάδο ενιαίο; Είχαμε διαμαρτυρίες για τις πολλές αναλογικά προσλήψεις των βιολόγων από τον ΑΣΕΠ του 2003. Θέλετε να διασπαστεί; Πάλι διαμαρτυρίες γιατί οι βιολόγοι προσλαμβάνονται με λιγότερα μόρια αναπληρωτές! Έχει δυο χρόνια (τρία με το φετινό) που άρχισαν ν' αλλάζουν λίγο τα πράγματα (να κάνουν οι βιολόγοι βιολογίες και κυρίως να προσλαμβάνονται αναπληρωτές και όχι ωρομίσθιοι), αλλά ό πίνακας είναι κλειδωμένος για να φανούν τα μόρια αυτά. Και έτσι φαίνονται να προσλαμβάνονται με 4 μόρια ενώ μπορεί να έχουν 20+. Δε διαφωνώ ότι αυτό ισχύει και για τις άλλες ειδικότητες αλλά  η διαφορά μεταξύ του 4 και του 20 φαίνεται μεγαλύτερη απ' ότι του 20 με το 36. Όσο για τα υπόλοιπα , εγώ έχω παραδείγματα με 2 χημικούς με οργανική στο ίδιο Γυμνάσιο. Δώστε μου ένα παράδειγμα με 2 βιολόγους με οργανική στο ίδιο Λύκειο, όπου η βιολογία είναι μονόωρη, όπως η χημεία στο Γυμνάσιο.

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:51:46 pm »
ΚΕΡΡΥ12 έχεις απόλυτο δίκιο!!

Αποσυνδεδεμένος KERY12

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 04 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 01:10:16 pm »
H εμπειρία μου απο το δημόσιο σχολείο είναι πολύ μικρή οπότε για το 2007 δεν έχω να πώ κατι , σε πιστεύω. Η διαφορά του 20 απο το 4 όμως είναι συγκρίσιμη μιας και οι δύο βρίσκονται στον κλειδωμένο πίνακα.Για παράδειγμα στους χημικούς υπάρχουν ακόμη επιλαχόντες ( πραγματικοί , απο τους 5 που θα διοριστούν φέτος) που ο πίνακας δε θα τους φτάσει καν. μιλάμε για πάνω απο 20 μορια!!!
Παραδείγματα με οργανικές κ.τ.λ δεν έχω ούτε ξέρω και αυτή τη στιγμή δε με ενδιαφέρουν.
Πραγματικά μακάρι να γινόταν διορισμοί και στο πλαίσιο του εξορθολογισμού που έλεγε και η Διαμαντοπούλου να πάρει όσους βιολόγους πρέπει.
Φυσικά και φυσικούς και χημικούς :) :) :), α ναι και γεωλόγους.
Με φιλική και εγώ πάντα διάθεση μιας και δε μοιράζουμε εμείς τις θέσεις πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή άδικα φωνάζεται ( αν φωνάζεται κι όλας , μπορεί εγω να το καταλαβαίνω έτσι απο την πίκρα μου).
Νομίζω πάντως οτι όπως και πέρσι δε θα μείνει κανείς σας παραπονεμένος απο αναπλήρωση, όλοι θα πάτε κάπου και άν όχι όπως φαίνεται θα είναι απο δική σας επιλογή.

Ακόμη και τώρα πάντως για μένα τουλάχιστον η σύγκριση 22,1 με 3,7 με κάνει έξαλο. Προφανώς δε φταίνε οι βιολόγοι αλλά ο προγραμματισμός(;;;) των προηγούμενων ετών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182602
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)