0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 'ξενιτια' ουτως η αλλως εχει χιουμοριστικη και μεταφορικη σημασια...θεωρω την αντιδραση σου υπερβολικη και το τελευταιο σου σχολιο αγενες και αδικο.
ΜΑΡΚΟΣ,έχεις παιδιά;διότι αν δεν έχεις,σου είναι μάλλον δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τις αντικειμενικές δυσκολίες.Σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα συμπλήρωνα την αίτηση διορισμού μου,αν πήγαινα μόνη μου και π'οσο θελκτική θα ήταν μία θέση σε Κουφονήσια ή Ψαρά...Τώρα όμως με άλλα δεδομένα σκέφτομαι αλλιώς...Γι'αυτό σου λέω:αν δεν ξέρεις,άστο...
αυτοι που γκρινιαζουν που ειναι μακρια παο το σπιτι τους παντα θα βρουν και κατι να γκρινιαξουν και οταν θα ειναι διπλα στο σπιτι τους!ολα ειναι ζητημα το πως βλεπει κανεις καθε νεα περιπετεια της ζωης του!και επιτελους ας παψουμε να τα θελουμε ολα δικα μας, και διορισμο και διπλα στο σπιτι μας και καλο σχολειο και καλα παιδια και καλο συλλογο και καλο διευθυντη!
Η αγένεια σας ενοχλησε? ενω οταν κανουμε χιουμορ μιλωντας για παιδια ειναι ευγενικό ?
Νομίζω πως ξεμακρύναμε...
Μερικές λέξεις προφανώς δεν μπορούν να λογοκριθούν αυτόματα από το software του forum. Για παράδειγμα η φράση "Φοβερό φίλε!" είναι αποδεκτή. Όμως η φράση "Είπες μ@λ@κία τώρα!" δεν είναι!. Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε γλαφυρό τρόπο γραφής θέλετε σωστά όμως και αποδεκτά.
Καλησπερα!θα ηθελα αν καποιος γονιος αναγκαστηκε να ξενιτευτει μακρια απο το σπιτι με το παιδακι του,να μοιραστει μαζι μας την εμπειρια του...οση χωραει!!ευχαριστω πολυ!