0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μας περιμένουν όλους δύσκολες μέρες :(Μας γονάτισαν τόσο, που δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι;τι να πω,δεν ξερω πια.
Αχ βρε marathes πραγματικά τις ίδιες αγωνίες περάσαμε πέρσυ δίχως κανένα αποτέλεσμα. Καλά έκανες με το φροντιστήριο! Μακάρι να έβρισκα κι εγώ, αλλά φαίνεται κάτι έχω και δεν αρέσω στους φροντιστηριάρχες, τόσα βιογραφικά κι απάντηση καμία Και στα ιδιωτικά πήγα και σε ΟΑΕΔ έκανα αίτηση και σε κοινωφελή εργασία κι ό,τι προκύψει. Τελευταία ελπίδα είχα την Κύπρο, αλλά μπηκαν κι αυτοί στην κρίση και μάλλον πέταξε το όνειρο. Πραγματκά, χάρηκα που βρήκες κάποια απασχόληση, μακάρι να γίνει κάτι και με μένα...Πάντως αν δεν κανω λάθος στην α φάση σαν πολλούς δεν πήραν μονομιάς? Απ' τη μια λέει να ελπίζει κανείς κι απ' την άλλη συγκρατιέται για να μη προσγειωθεί απότομα. Μακάρι να νικήσει η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων σε αυτό το παραμύθι-θρίλερ που ζούμε κάθε φορά!
marathes kai mpesg τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι τα περιγράφετε.... αλλά ας μην απογοητευόμαστε τόσο. Όλοι που ασχολούμαστε με το θέμα "δημόσιο σχολείο" πιστεύω και πως αγαπάμε αυτή τη δουλειά και πως μοχθήσαμε να φτάσουμε ως εδώ. Αρνούμαι να απογοητευτώ.... τουλάχιστον όχι ακόμα....
εγω παντως πιστευω οτι οι θεσεις που θα δινονται θα ειναι λιγες και θα μετρανε περισσοτερο τα τυπικα προσοντα, πολυς κοσμος κανει διδακτορικο που δινει επτα μορια ολοι σχεδον εχουν απο ενα μεταπτυχιακο που δινει μεχρι τρια μορια πιστοποιηση υπολογιστων και αριστη ξενη γλωσσα, η προυπηρεσια δεν μετραει οσο μετρουσε και αυτο γινεται για να τιμωρηθουν οι βυσματουχοι της προσθετης και αλλων ρουσφετολογικων προσληψεων, ετοιμαζει αξιολογηση μεσω του τεστ δεξιοτητων για τους μονιμους γιατι λοιπον να μην το εφαρμοσει και στους υποψηφιους προς διορισμο εκπαιδευτικους, πιστευω οτι οι αναπληρωτες και οσοι πηγαμε ωρομισθιοι τα προηγουμενα χρονια θα ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης, χωρις να απορροφα ατομα απο τους πινακες αυτοι γιγαντωνονται με νεους αποφοιτους που στοιχιζουν λιγοτερο στο χρεωκοπημενο κρατος, γιατ να παρει λοιπον παλιους που εχουν χρονια προυπηρεσιας και να τους αναγνωριζει κλιμακια και να τους βγαζει και στην συνταξη. Η γνωμη μου ειναι οτι θελει φτηνο εκπαιδευτικο προσωπικο νεο σε ηλικια με αυξημενα τυπικα προσοντα που θα δουλεψουν για σαραντα χρονια μεχρι να βγουν στην συνταξη. Τα σδε και τα ιεκ φετος ειναι με μισθωση εργου δηλαδη οαεε και οχι ικα την επομενη χρονια θα εχει αυξηση του ωραριου των μονιμων και ελαχιστες προσληψεις πιστευω οτι την επομενη χρονια και οι ελαχιστοι αναπληρωτες θα ειναι με συμβαση εργου δηλαδη οαεε για να μην δινει το κρατς επιδομα ανεργιας εαν δειτε την κατασταση αντικειμενικα δηλαδη με την πραγματικη χρεωκοπεια της χωρας τοτε θα καταλαβετε τι θα γινει την επομενη χρονια.Δυστυχως οι ανω των τραντα πεντε ετων ειναι η χαμενη γενεια και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω
η προυπηρεσια δεν μετραει οσο μετρουσε και αυτο γινεται για να τιμωρηθουν οι βυσματουχοι της προσθετης και αλλων ρουσφετολογικων προσληψεων
Η γνωμη μου ειναι οτι θελει φτηνο εκπαιδευτικο προσωπικο νεο σε ηλικια με αυξημενα τυπικα προσοντα που θα δουλεψουν για σαραντα χρονια μεχρι να βγουν στην συνταξη.
διαβάζοντας όλα σας τα σχόλια, γιατί τώρα γύρισα από το πρωί που έφυγα, έχω να πω: 1) δεν έχω ουτε μεταπτυχιακό ούτε διδακτορικό.. πόσο πίσω είμαι;2)marathes, καλά έκανες και πήγες στο φροντιστήριο, έστω για κάποια χρήματα μέχρι να σε πάρουν αναπληρώτρια, εγώ το έχω ξαναπεί, δεν δουλεύω για τα ένσημα πια, μόνο για τα λεφτά δουλεύω.. δεν θα πάρουμε ποτέ νομίζω σύνταξη εμείς, οπότε προς το παρόν με νοιάζει να βγαίνουν χρήματα να ζω, οπότε για μένα καλά έκανες, μια απορία όμως. Πώς καταφέρνεις και συνδυάζεις αναπλήρωση με φροντιστήριο; στα δινει μαύρα όταν πλακώνει η αναπλήρωση;3)αντζι, κι εγώ στην ίδια μοίρα, έχω στείλει παντού, αλλά έχω τον εργοδοτοδιώχτη ! ουτε και σε άλλη δουλειά που ψάχνω έχει κάτσει τίποτα.. υπομονή, εύχομαι να βρούμε κάτι σύντομα..4)γιώτα μου, μακάρι να είναι όπως τα λες, κι εγώ δεν νομίζω να το κάνουν φέτος, αλλά από την άλλη, όλα τα περιμένω από αυτούς, δεν με ξαφνιάζει τίποτα.. απο του χρονου πάντως, μαύρο φίδι που μας έφαγε.. απελπισία είναι η κατάσταση ρε παιδιά, κι ενώ τόσες μέρες έκλαιγα τη μοίρα μου, τώρα δεν την κλαίω πια, μάλλον επειδή είναι μέρες γενεθλίων και έχω κέφια δεν τα βλέπω όλα μαύρα.. με πολύ κόπο, μην φανταστείτε. Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν που παλεύει κι αυτό το πιστεύω βαθιά, οπότε δεν απελπίζομαι! είμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου! Θα έχω την οικογένειά μου τραπέζι και κάνω ετοιμασίες.. νευρίασα όμως, γιατί δεν μου έφτασε ακριβώς η σαντιγυ και δεν είχα να πάρω άλλη, φυλάω τα λεφτά να πάρω κιμά, γιατί δεν θέλω να βγάλω απο την τράπεζα, μιας και δεν με πλήρωσε το ιδιαίτερο μου ακόμα για την προηγούμενη εβδομάδα!! βλέπετε το συνειρμό μου, έτσι;;;