0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,είμαι καινούρια και στο φορουμ και χρειάζομαι βοήθεια και κατατόπηση! Έχω proficiency και γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά, μάλιστα έχω κάνει μια φορά ιδιαίτερα αλλά σε συγγενικό μου πρόσωπο που χρειαζόταν να ξανακάνει τη B' Class γιατί δεν την είχε κάνει σχεδόν καθόλου στο φροντιστήριο. Δεν έχω άλλη εμπειρία πέρα από αυτή. Ωστόσο, θέλω να κάνω ιδιαίτερα σε παιδάκια αλλά μέχρι
Δεν σκέφτηκες κάτι...με τη συμβουλή αυτή την ενθαρρύνεις να συνεχίσει το γαϊτανάκι μείωσης τιμών στα ιδιαίτερα...
εμενα αυτο που με προβληματιζει με τους γονεις ειναι οτι σχεδον ποτε δεν ζητουν να δουν το αντιστοιχο πτυχιο ή πιστοποιητικο του καθε καθηγητη που βαζουν σπιτι τους επομενως ο καθε πικραμενος κανει τον καθηγητη.γνωριζω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που κανουν ιδιαιτερα με lower
Παράθεση από: bettina στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 10:23:58 amεμενα αυτο που με προβληματιζει με τους γονεις ειναι οτι σχεδον ποτε δεν ζητουν να δουν το αντιστοιχο πτυχιο ή πιστοποιητικο του καθε καθηγητη που βαζουν σπιτι τους επομενως ο καθε πικραμενος κανει τον καθηγητη.γνωριζω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που κανουν ιδιαιτερα με lowerΌντως, ποτέ δε ζητάνε! Δεν κοστίζει τίποτα να ζητήσουν φωτοαντίγραφα των πτυχίων και των πιστοποιητικών του υποψήφιου καθηγητή, απορώ γιατί δεν το κάνουν. Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη πια;;
Παράθεση από: tinkerbel! στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:42:34 pmΔεν σκέφτηκες κάτι...με τη συμβουλή αυτή την ενθαρρύνεις να συνεχίσει το γαϊτανάκι μείωσης τιμών στα ιδιαίτερα... Αυτό ακριβώς με προβληματίζει. Πριν βρω αυτό το φόρουμ σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να ζητήσω πολλά, καθώς δεν έχω εμπειρία. Όμως, και τα λίγα δεν είναι ικανοποιητικά επειδή υποβιβάζεται η αξία των ιδιαίτερων. Επίσης, λαμβάνω υπόψη μου ότι είμαι απλά κάτοχος prof και όπως και να'χει υστερώ κάπως απέναντι σε έναν κάτοχο πτυχίου αγγλικής φιλολογίας. Γενικά, οι γονείς εμπιστεύονται νέους καθηγητές ή προτιμούν πιο έμπειρους; Ή κοιτάζουν μόνο την τιμή;
Δεν υστερείς απλα κάπως, θέλεις να κάνεις μια δουλειά την οποία δεν εχεις σπουδάσει και δεν εχεις τις απαραίτητες γνώσεις. Το προφισιενσι ειναι απλο πιστοποιητικο γλωσσομάθειας...
Παράθεση από: despeir στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 01:35:54 pm Δεν υστερείς απλα κάπως, θέλεις να κάνεις μια δουλειά την οποία δεν εχεις σπουδάσει και δεν εχεις τις απαραίτητες γνώσεις. Το προφισιενσι ειναι απλο πιστοποιητικο γλωσσομάθειας...Mπορεις να μας δωσεις τις διαφορές που κανουν εναν της Αγγλικης να μπορει να διδαξει καλυτερα απο καποιον που εχει Prof.?