0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το θέμα ακριβώς συζητούσα με μια φίλη μου πριν λίγο. Της χρωστά η μητέρα 400 ευρώ και τα μισά είναι από το Μάη. Η δικαιολογία κλασική. Δεν μπορώ οικονομικά. Αλλά για νέο κινητό(600 ευρώ), ταξίδι και άλλα έξοδα μια χαρά έχει. Τελικά θα της δώσει τα μισά διότι η ζωή είναι δυσκολη γαρ....βρε δεν....βαρέθηκα γενικά.
Θα συμφωνήσω με τη λέξη δικαιολογία. Μάθαμε στο όνομα της κρίσης να χρωστάμε... Νομίζω ότι ο καθένας κοιτώντας τα οικονομικά του μπορεί να κάνει τη διαχείρισή του και να ξέρει αν μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι οικονομικά. Και δεν μιλάω γι' αυτούς που πραγματικά φαίνεται ότι υπάρχει ανάγκη...
me too! βεβαια δεν βιοποριζομαι αποκλειστικα απο τα ιδιαιτερα...οποτε αν τυχει να κανω, θα γινει με τους ορους που θελεω. διαφορετικα οπως λες, ανοχη μηδεν!
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο τα ιδιαίτερα,αλλά αρνούμαι πεισματικά να ρίξω τιμές στα 5
Για εκτη δημοτικού έκθεση πόσα λέτε?
Και όλα τα μαθήματα μου έτυχε.
σε ολα τα μαθηματα να το καταλαβω, ειδικα για εργαζομενους γονεις ή με σπαστο ωραριο, αλλοδαπους που δεν μπορουν να βοηθησουν τα παιδια τους λογω γλωσσας κτλπ. αλλα ειδικα εκθεση...τι στο καλο, τον επομενο Παπανουτσο προετοιμαζουν;
Έχοντας δουλέψει με α' γυμνασίου για χρόνια, θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο! Τα παιδιά έρχονται στο γυμνάσιο και δυσκολεύονται πάρα πολύ να γράψουν ένα κείμενο πάνω από 5 σειρές. Δεν έχω πλήρη εικόνα με το τι πάει στραβά στο δημοτικό, αλλά είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά έρχονται στο γυμνάσιο χωρίς να μπορούν να γράψουν μια πρόταση. Το εννοώ απόλυτα, είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στο πρώτο τρίμηνο της α' γυμνασίου, να παίρνω απαντήσεις στα τετράδια μονολεκτικές ή με προτάσεις που λείπουν όροι, όπως το ρήμα. Για κάποιο λόγο, θεωρούν ότι μπορούν να παραλείπουν πράγματα εφόσον εννοούνται. Και δεν μιλάω για εξαιρέσεις, είναι πλέον ο κανόνας.