0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαινω οτι ολοι μας ειμαστε απογοητευμενοι και κουρασμενοι ψυχολογικα αλλα ας μη βγαζουμε πικριες μεταξυ μας...Αλλαζουν τα δεδομενα μερα με τη μερα πια...
Παρόλο που είμαι 28 μόνο θα συμφωνήσω με ladylav, daffodils και planety!!!Κουράγιο ladylav!!!Είμαστε μαζί σου!!! 2 χρονιές ωρομίσθια, 2 αναπληρώτρια, 2 περασμένους ΑΣΕΠ, 450+ στον πίνακα και φέτος ακόμα δεν δουλεύω λόγω των επιλογών μου για τις οποίες ΔΕΝ μετανιώνω!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Δεκεμβρίου 06, 2012, 12:06:11 amΠαρόλο που είμαι 28 μόνο θα συμφωνήσω με ladylav, daffodils και planety!!!Κουράγιο ladylav!!!Είμαστε μαζί σου!!! 2 χρονιές ωρομίσθια, 2 αναπληρώτρια, 2 περασμένους ΑΣΕΠ, 450+ στον πίνακα και φέτος ακόμα δεν δουλεύω λόγω των επιλογών μου για τις οποίες ΔΕΝ μετανιώνω!!!Και με 'μενα οχι? Γιατί? Γιατί κυρία?
Κι εγω να ευχηθω καλο ταξιδι στη συναδελφο που εφυγε τοσο αδοξα..Οσο για εσας συναδελφοι που θα τρεχατε για 500 ευρω στου διαολου τη μανα μπραβο σας που επικροτειτε την εξαθλιωση της Ελλαδας και λετε ναι στα ψιχουλα που σας ριχνουν.Οπως πολυ σωστα ειπε Ο Γιαννης μαλλον εχετε πηγες απο αλλου γτ με 500 απλα δε μετακομιζεις πουθενα.Αφηστε λοιπον κι εμας να κλαιγομαστε.