0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
( αναφέρει και τις νομοθεσίες με κόκκινα γράμματα). Αν μπορείτε επίσης να "κατεβάσετε" τον οδηγό "ξεστραβώσου" θα σας λύσει τα χέρια. ... όλος ο οδηγός εδώ : http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item829
εντάξει δεν είναι πρόβλημα το βιβλίο ύλης. Γράφεις "συζήτηση" κάτι που προβλέπεται ακόμα και στο κανονικό σου μάθημα να γράψεις. το θέμα είναι απουσίες μπαίνουν;
σύμφωνοι, το θέμα είναι απουσίες μπαίνουν κανονικά όταν απασχολείς τα παιδιά;
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 04, 2013, 03:03:09 pmσύμφωνοι, το θέμα είναι απουσίες μπαίνουν κανονικά όταν απασχολείς τα παιδιά;Στις γιορτές δεν μπαίνουν απουσίες; με την ίδια λογική και στην απασχόληση.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 04, 2013, 03:13:21 pmΠαράθεση από: killbill στις Μαΐου 04, 2013, 03:03:09 pmσύμφωνοι, το θέμα είναι απουσίες μπαίνουν κανονικά όταν απασχολείς τα παιδιά;Στις γιορτές δεν μπαίνουν απουσίες; με την ίδια λογική και στην απασχόληση.οι γιορτές είναι εκδήλωση του σχολείου σε εργάσιμη μέρα όμως...Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Έχω περάσει από σχολείο όπου η απασχόληση έδινε κι έπαιρνε...Ο δ/ντης είχε πει να βάζουμε απουσίες και βάζαμε. Δεν ξέρω όμως αν τελικά έτσι πρέπει...Ειδικά σε περιπτώσεις που οι απόντες εκπαιδευτικοί με την κάλυψη του διευθυντή δεν έγραφαν καν τις άδειές τους, δεν ξέρω αν ήταν σωστό οι μαθητές να "χρεώνονται" τις απουσίες...Όπως κι αν έχει όμως, πιστεύω ότι όπου εφαρμόζεται η απασχόληση θα μπαίνουν και απουσίες με τη λογική ότι "αν δεν υπάρχει ο φόβος της απουσίας οι μαθητές δεν πρόκειται να κάτσουν μέσα". Τώρα το αν είναι σωστό να μετράνε αυτές οι απουσίες είναι άλλο θέμα...
Στα σχολεία που έτυχε να είμαι, δεν κάναμε αναπλήρωση ή απασχόληση αλλά γινόταν τροποποίηση προγράμματος, ώστε η τάξη που είχε κενό να φεύγει και αν δεν γινόταν, τότε ... μπασκετάκι!!!
Παράθεση από: greedo στις Μαΐου 04, 2013, 09:37:48 pmΣτα σχολεία που έτυχε να είμαι, δεν κάναμε αναπλήρωση ή απασχόληση αλλά γινόταν τροποποίηση προγράμματος, ώστε η τάξη που είχε κενό να φεύγει και αν δεν γινόταν, τότε ... μπασκετάκι!!! ποιος είχε την ευθύνη αν γινόταν κάτι στο "μπασκετάκι" ;