0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ari αν διάβαζες καλύτερα λέω ότι ΠαράθεσηΑυτός που είπε ότι θα πάρουν 2000 του χρόνου και όλα θα πάνε καλά απλά είναι άσχετος με την εκπαίδευση.
Αυτός που είπε ότι θα πάρουν 2000 του χρόνου και όλα θα πάνε καλά απλά είναι άσχετος με την εκπαίδευση.
Του χρόνου με μηδενικούς διορισμούς και συνταξιοδοτήσεις κανονικά θα φτάσουν 2000 επειδή θα κλείσουν 2-3 σχολεία ? γιατί οι εισηγήσεις γενικά είναι όχι στις συγχωνεύσεις. Ποιος από τον Δήμο και τις Διευθύνσεις θα ρισκάρουν να τους την πέσουν για νέες συγχωνεύσεις ? ότι λίπος ήταν να κάψουν το κάψαν. Τώρα δεν έχουν άλλο αέρα.....
Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφεί αυτές τις μέρες στο φόρουμ, αλλά και πάλι αδυνατώ να σκεφτώ ΄πώς είναι δυνατόν να καλυφθούν τόσες θέσεις , αφού φέτος με 16000 αναπληρωτές και πάλι υπάρχουν κενά, με 2000 δεν θα υπάρχουν? Και η αύξηση του ωραρίου πόσες θέσεις αναπληρωτών θα δώσει π.χ στους φιλολόγους? Αν κάθε χρόνο έφταναν το σύνολο 1000 αναπληρωτές τώρα πόσες θέσεις θα καλυφθούν με την αύξηση και τις β' αναθέσεις? Και οι 1000, άρα 0 προσλήψεις αναπληρωτών φιλολόγων? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό , συγγνώμη.Μήπως μπορείτε να μου διασαφηνίσετε περισσότερα?
Έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφεί αυτές τις μέρες στο φόρουμ, αλλά και πάλι αδυνατώ να σκεφτώ ΄πώς είναι δυνατόν να καλυφθούν τόσες θέσεις , αφού φέτος με 16000 αναπληρωτές και πάλι υπάρχουν κενά,