0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανε την τροποποιητική όσο πιο γρήγορα μπορείς πάντως, γιατι αν νομίζεις ότι αργούν να ελέγξουν τις αιτήσεις για πιστοποίηση που να δεις τις τροποποιητικές... Αιώνες...Φυσικά το παράβολο 30 ευρώ το τσιμπάνε. Δεν είναι μόνο τραγικοί, είναι απαράδεκτοι και μας κοροϊδεύουν χωρίς ντροπή
πως εβγαλες άκρη ;και εγω προσπαθω να την αλλαξω αλλα δεν μου επιτρεπει. ειχα συμπληρωσει παλια αιτηση αλλα δεν ειχα στειλει δικαιολογητικά και τώρα θελω να την τροποποιήσω. ουτε διαγραφη δε μου βγαζει.
Έψαξα στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ και πουθενα δεν αναφερει ποια σεμιναρια ειναι πιστοποιημενα, πολλα κεκ ψευδως ισχυριζονται ότι ειναι πιστοποιημενα απο τον ΕΟΠΠΕΠ. Πάντως 470 ευρω για αμφισβητουμενο σεμιναριο (κατα πόσο ειναι πιστοποιημενο απο τον ΕΟΠΠΕΠ) είναι μια πολύ ριψοκίνδυνη κίνηση
καλησπέρα! εαν κανω τωρα αιτηση θα μπορεσω να δώσω; θα μπολάβουν να ελεγξουν τα χαρτια μου;
μέχρι τώρα τι έκανες; κια γιατί δε διαβάζεις; "Οι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν υποβάλει Αίτηση Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας έως και 10/10/2016 και το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της αίτησης τους είναι «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».... "
Το διάβασα. . Σε ευχαριστώ πάντως. . Μάλλον από τι πολύ διάβασμα εσύ έχεις φορτώσει. . Χαλάρωσε λίγο. Ασχολούμαι με το δεύτερο πτυχιο μου κ μεταπτυχιακό. . Καλή συνέχεια στο διάβασμα σου