0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα κάνω μια, μάλλον, κουλή ερώτηση, αλλά θέλω μια...σοβαρή απάντηση. Ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου υπάρχει η πρίζα για το τηλέφωνο... Όταν έχω το καλώδιο-φις, πώς το λένε, στην πρίζα, αυτό εκπέμπει ακτινοβολία;; Το ενσύρματο ρούτερ εκπέμπει πολλή ακτινοβολία;;; Πιο πολλή από ασύρματο,ε;;Όλα αυτά σε έναν μικρό χώρο, ένα δωμάτιο... Καμαρούλα μια σταλιά 2 επί 3....
Παράθεση από: dinateacher στις Νοεμβρίου 05, 2012, 07:04:46 pmΘα κάνω μια, μάλλον, κουλή ερώτηση, αλλά θέλω μια...σοβαρή απάντηση. Ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου υπάρχει η πρίζα για το τηλέφωνο... Όταν έχω το καλώδιο-φις, πώς το λένε, στην πρίζα, αυτό εκπέμπει ακτινοβολία;; Το ενσύρματο ρούτερ εκπέμπει πολλή ακτινοβολία;;; Πιο πολλή από ασύρματο,ε;;Όλα αυτά σε έναν μικρό χώρο, ένα δωμάτιο... Καμαρούλα μια σταλιά 2 επί 3.... το ασύρματο εκπέμπει πιο πολύ ακτινοβολία απο το ενσύρματο...
Στέλιο μου, οχι μόνο παπαδοπουλική λογοκρισία, αλλά και παπικό αλάθητο φαίνεται πως διεκδικούν ορισμένοι, αφού όταν σου ρίξουν μια ποινή, ούτε καν σου εξηγούν γιατί και πώς έγινε, και ακόμα και αν αποδεικνύεται οτι δεν είσαι ένοχος για το "αδίκημα", η ποινή δε φεύγει με τίποτα.Και στον Άρειο Πάγο να πας και να σε αθωώσουν, η ποινή του pde μένει.
Μην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.