*

Αποστολέας Θέμα: Τα πιο σπουδαία πράγματα τα είπαμε στα αστεία.  (Αναγνώστηκε 156161 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τα πιο σπουδαία πράγματα τα είπαμε στα αστεία.
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 06:29:10 pm »
Στέλιο μου, οχι μόνο παπαδοπουλική λογοκρισία, αλλά και παπικό αλάθητο φαίνεται πως διεκδικούν ορισμένοι, αφού όταν σου ρίξουν μια ποινή, ούτε καν σου εξηγούν γιατί και πώς έγινε, και ακόμα και αν αποδεικνύεται οτι δεν είσαι ένοχος για το "αδίκημα", η ποινή δε φεύγει με τίποτα.
Και στον Άρειο Πάγο να πας και να σε αθωώσουν, η ποινή του pde μένει.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:14:25 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 07:04:46 pm »
Θα κάνω μια, μάλλον, κουλή ερώτηση, αλλά θέλω μια...σοβαρή απάντηση. :)
Ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου υπάρχει η πρίζα για το τηλέφωνο... Όταν έχω το καλώδιο-φις, πώς το λένε, στην πρίζα, αυτό εκπέμπει ακτινοβολία;; Το ενσύρματο ρούτερ εκπέμπει πολλή ακτινοβολία;;; Πιο πολλή από ασύρματο,ε;;
Όλα αυτά σε έναν μικρό χώρο, ένα δωμάτιο... Καμαρούλα μια σταλιά 2 επί 3.... ::)
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ 16.01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 16.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 08:10:23 pm »
Ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι μου υπάρχει η πρίζα για το τηλέφωνο... Όταν έχω το καλώδιο-φις, πώς το λένε, στην πρίζα, αυτό εκπέμπει ακτινοβολία;; Το ενσύρματο ρούτερ εκπέμπει πολλή ακτινοβολία;;; Πιο πολλή από ασύρματο,ε;;
Όλα αυτά σε έναν μικρό χώρο, ένα δωμάτιο... Καμαρούλα μια σταλιά 2 επί 3.... ::)

το ασύρματο εκπέμπει πιο πολύ ακτινοβολία απο το ενσύρματο...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2012, 08:12:47 pm από ΠΕ 16.01 »
Avanti: Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...
Και~  Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 08:45:52 pm »
Dinateacher θέλουμε δε θέλουμε είμαστε μέσα στην ακτινοβολία. Στο διαμέρισμα που μένω πιάνω 20 wifi δίκτυα.
Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα κι αν δεν έχεις ασύρματο ρούτερ, η ακτινοβολία των άλλων είναι και δική σου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:14:25 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 08:57:31 pm »
Αχ, βρε Στέλιο αχ... τι να σε κάνω που πρέπει να τα ακούσεις εσύ, χωρίς να φταις, o oποίος απλώς άνοιξες το θέμα... και είσαι και πικραμένος άνθρωπος! ;D Ας γίνουμε συγκεκριμένοι, λοιπόν, στο πλαίσιο του εφικτού.

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις τον κακό χαμό που έγινε πριν από λίγο καιρό στη Μουσική, αν θυμάμαι καλά, με την αποκάλυψη ότι τα ¾ των μελών του φόρουμ παρακολουθούνται! Δηλαδή ήμαρτον, τι θα πει παρακολουθούνται;  >:( ::) Υπάρχει ένας δίκης οφθαλμός ος τα πανθ΄ορά που παρακολουθεί τι γράφω εγώ, εσύ, ο δίπλα και ανάλογα με το αν γουστά ή όχι το μνμ λέει καρχαρίας 3 βαθμούς ποινής, Στέλιος 5 βαθμούς κλπ; (Δεν αναφέρομαι στα πμ, γιατί γνωρίζω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο). Και με ποιο δικαίωμα το κάνει αυτό; Αναφέρεται πουθενά στους όρους χρήσης; Γιατί, πίστεψέ με, στην πλειοψηφία τους τα μνμ που διαγράφονται, δεν είναι προσβλητικά, αλλά απλώς και μόνο κάποιος δεν κάνει κέφι τις απόψεις που αυτά εκφράζουν ή το άτομο το οποίο τις γράφει. Μπορώ να σου αναφέρω αρκετές περιπτώσεις μελών που έχουν το υποστεί, για να τεκμηριώσω την άποψή μου, αλλά σε πμ, όχι δημόσια, για ευνόητους λόγους. Είναι αυτό ξεκάθαρο και ειλικρινές; Συνεπώς, η παρακολούθηση, ούτε στους όρους χρήσης αναφέρεται, αλλά και αν το πάρουμε και από ηθικής άποψης, είναι επαίσχυντο και κατάπτυστο ως γεγονός, ιδιαίτερα δε προσβλητικό σε ένα φόρουμ που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε  μεγάλους και μορφωμένους ανθρώπους.

Επίσης, είσαι σίγουρος ότι οι όροι χρήσης και οι ποινές ισχύουν για όλους, πχ περί διπλοεγγραφής, λέω εγώ τώρα; Ή, άλλο παράδειγμα, γράφω εγώ κάτι τώρα και δεν προλαβαίνω να τελειώσω και εσύ το σβήνεις, όχι γιατί σε προσβάλλει, αλλά γιατί σε ξεμπροστιάζει, είναι στο πλαίσιο του… ισότιμον που έλεγα; ;)

Τέλος, εγώ, ως μέλος, έχω χρέος να σου δίνω επισκεψιμότητα, να σε προτείνω σε άλλους συναδέλφους, να γίνω συνδρομητής αν μπορώ, να σε σέβομαι και να μη σε καταχρώμαι και μάλιστα όλα αυτά με τη δαμόκλειο σπάθη να επικρέμαται. Εσύ, ως φόρουμ, θα έπρεπε να μου δίνεις τη δυνατότητα να εκφράσω τις απόψεις μου, να ρωτήσω κάτι, να περνάω τις δύσκολες εκπαιδευτικές ώρες παρέα με ανθρώπους που τους λες ενιαίος, 24μηνο κλπ και δε σε κοιτάνε λες και έχεις κατέβει από τον Άρη, σωστά; Έτσι δεν είναι η αμφίδρομη σχέση; Εσύ βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο, υπ' αυτές τις συνθήκες;

Και εν πάση περιπτώσει, για να μου λυθεί η απορία και για να τελειώνω επιτέλους και με τη συνέχεια του part 1 χθεσινού κατεβατού, μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι τα υλικά του ενδεδειγμένου μέλους, του ... απουσιολόγου, βρε αδελφέ; :P ;D

YΓ. Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε και εμείς τα ποσοστά μας;  Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και όλο και κάτι μπορεί να κερδίσουμε από κανένα στοιχηματάκι! ;D

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:19:52 pm »
βρε κοπελιά, σε λίγο νομίζω ότι θα ακούσω http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA
με τέτοιο σεντόνι που άπλωσες....

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:21:44 pm »
καρχαριάκι μου έπιασε και σκοτείνιασε στο νησί και δεν περνάει η ώρα??? αφιερώνεις χθες και σήμερα!!! φιλάκια μωρό μου! :-* :-* :-*
Together we stand!!! Divided we fall...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:23:45 pm »
Ναι, βρε κοπελιά, γιατί κάποιος πρέπει να βγει μπροστά να τα πει και όχι να κάνουμε από πίσω τα κοκόρια και μπροστά κοκοκό σαν τις κοτες! ;)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:25:52 pm »
το ασύρματο εκπέμπει πιο πολύ ακτινοβολία απο το ενσύρματο...
Η αίσθησή μου είναι (χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση) είναι πως απ' όπου περνάει ρεύμα υπάρχει ακτινοβολία.
Το ενσύρματο όντως έχει απειροελάχιστη. Η σκέψη μου με οδηγεί στο ότι το ασύρματο τηλέφωνο και το wifi έχουν ακτινοβολία αναλόγως με τα μέτρα της εμβέλειας. Όσο πιο μακρυά "πιάνει" τόσο μεγαλύτερη ακτινοβολία έχει.
Σκεφτείτε όμως και τι γίνεται με το κινητό: από πόσα χιλιόμετρα απόσταση από τον κοντινό πύργος "πιάνει" και μπορεί να μεταδώσει και ιντερνετ και βιντεοκλήσεις.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:26:55 pm »

Η αλήθεια να λέγεται... πάρα πολλές φορές η ιστοσελίδα αυτή αποτέλεσε όχι μόνο στιγμή πληροφόρησης αλλά και στιγμή εκτόνωσης και δεν εννοώ νεύρων! ;)
Together we stand!!! Divided we fall...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:35:51 pm »
Όπως τα λες. Πάντως, εγώ δεν είχα σκοπό να συνεχίσω, αλλά, αφού με ρώτησε ο άνθρωπος, να μην του πω; :)

Και ερωτώ και εγώ, από κινητό με bluetooth ή από ασύρματο σταθερό, όταν πρόκειται να μιλήσεις αρκετή ώρα; :-\

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:39:32 pm »
Στέλιο μου, οχι μόνο παπαδοπουλική λογοκρισία, αλλά και παπικό αλάθητο φαίνεται πως διεκδικούν ορισμένοι, αφού όταν σου ρίξουν μια ποινή, ούτε καν σου εξηγούν γιατί και πώς έγινε, και ακόμα και αν αποδεικνύεται οτι δεν είσαι ένοχος για το "αδίκημα", η ποινή δε φεύγει με τίποτα.
Και στον Άρειο Πάγο να πας και να σε αθωώσουν, η ποινή του pde μένει.
Αφού απευθύνεσαι σε μένα, να ξέρεις πως και λάθη γίνονται παραδεκτά και "ποινές" μειώνονται και ό,τι διαγράφεται μπορεί να ανακαλεστεί και έχει γίνει.
Όμως τα περί Αρείου Πάγου δεν τα καταλαβαίνω.
Μην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:44:38 pm »
Μην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.

Τι εννοείς με αυτό; Θέλω να πω, πώς σχετίζεται με το μνμ του Giannis1; ???

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 05, 2012, 09:49:45 pm »
διπλοσεντονου συνεχεια!  ;D
καλα εκανες και τα εγραψες κοπελια και νομιζω οτι μιλας εκ μερους πολλων εδω μεσα. και γω τα'χω πει αλλα με πολυ λιγοτερα λογια (το να γραψω τοοοοοοοοοοσο μεγαλο μηνυμα ειναι κινεζικο βασανιστηριο για μενα).
τελος παντων...η ουσια ειναι να σταματησουν ορισμενοι να μας αντιμετωπιζουν σαν 8χρονα!  ;)

υγ. το ποσοστο μου το ειδα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα...ειναι υπερβολικα χαμηλο!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687