0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;
Παράθεση από: nik29 στις Οκτώβριος 15, 2011, 11:43:07 πμκαλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;Νομίζω ότι οι αναπληρωτές δεν εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο.Πράγματι ο μισθός μέχρι το Δεκέμβρη θα είναι μειωμένος αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι αναδρομικές περικοπές που κάνουν από 01/01/2011. Δηλαδή όσοι δουλευαν πέρυσι θα δουν φέτος τους πρώτους με μήνες να παίρνουν λιγότερα αλλά από Γενάρη θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Κάπου διάβασα για 1200Ε (άγαμος με ΜΚ16).
Παράθεση από: emene στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:01:13 μμΠαράθεση από: nik29 στις Οκτώβριος 15, 2011, 11:43:07 πμκαλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;Νομίζω ότι οι αναπληρωτές δεν εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο.Πράγματι ο μισθός μέχρι το Δεκέμβρη θα είναι μειωμένος αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι αναδρομικές περικοπές που κάνουν από 01/01/2011. Δηλαδή όσοι δουλευαν πέρυσι θα δουν φέτος τους πρώτους με μήνες να παίρνουν λιγότερα αλλά από Γενάρη θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Κάπου διάβασα για 1200Ε (άγαμος με ΜΚ16).Καταρχάς το αν κάποιος θα έχει τις αναδρομικές κρατήσεις με το που θα ξεκινήσει να δουλεύει φέτος εξαρτάται από το αν το εισόδημά του ήταν πάνω από το αφορολόγητο όριο (8.000) το 2010. Κατά δεύτερον ποιός είπε ότι οι αναπληρωτές δεν θα είναι στο ενιαίο μιθσολόγιο; Όλοι λένε το αντίθετο.
Παράθεση από: Radius στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:05:33 μμΠαράθεση από: emene στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:01:13 μμΠαράθεση από: nik29 στις Οκτώβριος 15, 2011, 11:43:07 πμκαλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;Νομίζω ότι οι αναπληρωτές δεν εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο.Πράγματι ο μισθός μέχρι το Δεκέμβρη θα είναι μειωμένος αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι αναδρομικές περικοπές που κάνουν από 01/01/2011. Δηλαδή όσοι δουλευαν πέρυσι θα δουν φέτος τους πρώτους με μήνες να παίρνουν λιγότερα αλλά από Γενάρη θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Κάπου διάβασα για 1200Ε (άγαμος με ΜΚ16).Καταρχάς το αν κάποιος θα έχει τις αναδρομικές κρατήσεις με το που θα ξεκινήσει να δουλεύει φέτος εξαρτάται από το αν το εισόδημά του ήταν πάνω από το αφορολόγητο όριο (8.000) το 2010. Κατά δεύτερον ποιός είπε ότι οι αναπληρωτές δεν θα είναι στο ενιαίο μιθσολόγιο; Όλοι λένε το αντίθετο.Οταν το είπα αυτό είχα στο νου μου ένα προγραμματακι που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες (στις 09/10/11) στο alfavita για τον υπολογιμσμό της μισθοδοσίας και διαφοροποιούσε τους αναπληρωτές. Μπορεί και να κάνω λάθος...
Παράθεση από: emene στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:18:14 μμΠαράθεση από: Radius στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:05:33 μμΠαράθεση από: emene στις Οκτώβριος 15, 2011, 03:01:13 μμΠαράθεση από: nik29 στις Οκτώβριος 15, 2011, 11:43:07 πμκαλημερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι.ποσα λεφτα θα παιρνουν οι αναπληρωτες;πε,τε,δε.περυσι ηταν καλα τα λεφτα.φετος;ποσο λετε να τον κατεβασαν τον μισθο;Νομίζω ότι οι αναπληρωτές δεν εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο.Πράγματι ο μισθός μέχρι το Δεκέμβρη θα είναι μειωμένος αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι αναδρομικές περικοπές που κάνουν από 01/01/2011. Δηλαδή όσοι δουλευαν πέρυσι θα δουν φέτος τους πρώτους με μήνες να παίρνουν λιγότερα αλλά από Γενάρη θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους. Κάπου διάβασα για 1200Ε (άγαμος με ΜΚ16).Καταρχάς το αν κάποιος θα έχει τις αναδρομικές κρατήσεις με το που θα ξεκινήσει να δουλεύει φέτος εξαρτάται από το αν το εισόδημά του ήταν πάνω από το αφορολόγητο όριο (8.000) το 2010. Κατά δεύτερον ποιός είπε ότι οι αναπληρωτές δεν θα είναι στο ενιαίο μιθσολόγιο; Όλοι λένε το αντίθετο.Οταν το είπα αυτό είχα στο νου μου ένα προγραμματακι που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικές μέρες (στις 09/10/11) στο alfavita για τον υπολογιμσμό της μισθοδοσίας και διαφοροποιούσε τους αναπληρωτές. Μπορεί και να κάνω λάθος...Το πρόγραμμα αυτό υπολογίζει όντως το μισθό του αναπληρωτή σε διαφορετική σελίδα από των μονίμων, αλλά με βάση τα ίδια δεδομένα του νέου ενιαίου μισθολογίου.
Στο εσπ ΕΠΑΛ που είμαι υπάρχουν ακόμα 3 κενά μηχανολόγων και 12 ώρες για ηλεκτρολόγο.Υ.Γ:tinakipe17: τι μου κάνεις?το depaki σου? φιλάκια!