0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πρόβλημα με τα γαλλικά βιβλία, εκτός των μεθόδων. Δεν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο. Η TRAIT D' UNION κάνει παρουσιάσεις και δίνει και δωρεάν βιβλία. Εμένα μου έστειλαν πολλά και για τα DELF, DALF, Sorbonne.
Είναι μικρή θεωρώ η μαθήτρια για να δώσει
Salut cheries! Με το τελος της χρονιας ερχομαι αντιμετωπη με το εξης προβλημα: Με μια μαθητρια μου (Ε' δημοτικου) τελειωσαμε επιτυχως φετος το Α ton tour 1. Με την μητερα της δεν ειχαμε συζητησει εκτενως μεχρι τωρα για εξετασεις και πτυχια αν και της ειχα πει οτι δεν θα εστελνα μαθητη σε εξετασεις πριν το
Μου ζητησε προσφατα μια κοπελα, φοιτητρια γαλλικης φιλολογιας να την βοηθησω να καλυψει καποια κενα που εχει καθως ειχε αφησει τη σχολη για καποιο διαστημα και τωρα δυσκολευεται. Το προβλημα εντοπιζεται στη γραμματικη και το συντακτικο κατι που την δυσκολευει και στα αλλα μαθηματα (πχ λογοτεχνιες) καθως τα γραπτα της ειναι νοηματικα σωστα αλλα πασχουν στο επιπεδο της μορφοσυνταξης. Σκεφτηκα να δουλεψω μαζι της μια Γραμματικη niveau intermediaire (Grammaire Progressive du Francais της Cle ή Prepadelf B1 Grammaire - τι λετε?) και κατανοηση/παραγωγη γραπτου λογου επιπεδου