0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη τωρα που θα υπογραψω θα πρεπει η συμβαση να λεει 9,49.αν λεει 8.99 τι κανω παιδια?
Μια μικρη ερωτηση:Φετος θα δουλεψω σε 2 διαφορετικα φροντηστηρια και στα 2 φροντιστηρια θα δουλευω 3 ημερες την εβδομαδα και μαλιστα τις ιδιες ημερες (Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη).Οι εργοδοτες μου θα πρεπει να μου κολλησουν απο 3 ενσημα,σωστα?Συνολο θα εχω 6 ενσημα τη βδομαδα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Θα φαινεται αυτο στα χαρτια οτι εχω 6 ενσημα,ετσι ωστε να βγω σε ανεργια το καλοκαιρη?Ή να πω στον εναν απο τους δυο να με δηλωσει οτι δουλευω Τριτη-Τεταρτη-Σαββατο?Ευχαριστω
Παράθεση από: valentine23 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:44:51 pmΜια μικρη ερωτηση:Φετος θα δουλεψω σε 2 διαφορετικα φροντηστηρια και στα 2 φροντιστηρια θα δουλευω 3 ημερες την εβδομαδα και μαλιστα τις ιδιες ημερες (Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη).Οι εργοδοτες μου θα πρεπει να μου κολλησουν απο 3 ενσημα,σωστα?Συνολο θα εχω 6 ενσημα τη βδομαδα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Θα φαινεται αυτο στα χαρτια οτι εχω 6 ενσημα,ετσι ωστε να βγω σε ανεργια το καλοκαιρη?Ή να πω στον εναν απο τους δυο να με δηλωσει οτι δουλευω Τριτη-Τεταρτη-Σαββατο?Ευχαριστω3 ενσημα θα εχεις. δεν μπορει να μπει πανω απο 1 ενσημο την μερα. οποτε θα μπορουσες να ζητησεις απο τον ενα να σε δηλωσει οτι δουλευεις αλλες μερες.
Εγώ άλλαξα πόλη ( μετακινήθηκα 300 χιλιόμετρα ) γιατί υποτίθεται οτι είχα βρεί δουλειά σε ένα φροντηστηρίο που θα μου έδινε 15 ώρες τη βδομάδα και έψαχνα να νοικιάσω και σπίτι και ξαφνικά ξυπνάω προχθές και κοιτάζω τυχαία τα e-mail μου και τι να δω.... Μου έγραφε η ιδιοκτήτρια ¨Σήμερα έχω ένα κακό νέο. Δυστηχώς γύρισε ο καθηγητής που θα αντικαθιστούσες και μου είναι πολύ δύσκολο να του αρνηθώ γιατί ξέρει τον τρόπο που δουλεύουμε και τις συνήθειες μας.Σε ευχαριστούμε για την διάθεση σου να μας βοηθήσεις αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι...Μου έστειλε ένα ξερό e-mail και ούτε καν είχε την αξιοπρέπεια να με πάρει ένα τηλέφωνο!!!