0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εγινε η προσληψη ακομα στο φροντ.απο οκτωβρη.απλα θελω να ξερω ποσα ενσημα θα χω το μηνα λαμβανοντας υποψη οτι οι 16 ωρες μπηκαν σε 2 μερες.και φυσικα αν θα βγω ταμειο ανεργιας!!!!αν και δεν νομιζω τους μηνες που θα το διακοψω να τους παρω του χρονου,μου ακουγεται λιγο παραλογο,αυτοι δεν εχουν να πληρωσουν....
νομιζω εξαρταται ποσες ωρες θα δηλωσει οτι δολευεις αυτες τις 2 μερες. αν δηλωσει και τις 16 τοτε δεν εχει διαφορα για αυτον να σου βαλει 5 ενσημα. αλλα αν δηλωσει οτι δουλευεις λιγοτερες τοτε θα εχει διαφορα για αυτον. σου τα λεω ομως με επιφυλαξη......
καλα τα λενε παραπάνω ....αναλογα πόσες ώρες σ εχει δηλωμένη έτσι μπορει να βγούνε και οι μέρες ,παράδειγμα εγώ δουλεύω 15 και ενω έπρεπε να χω 5 ενσημα τη εβδομαδα γιατι απασχολούμαι εκεί κάθε ημέρα ,οι γενναιόδωροι εργοδότες μου με ασφαλίζουν τις 3 μόνο δλδ δηλώνουν λιγότερες ώρες ότι δουλεύω ,διότι η συμφωνία για τα 5 ένσημα ήταν να δουλεύω 20 ώρες και να μεκάνουνε μπαλάκι.....μπορείς πολύ ευγενικά να τη ρωτήσεις εάν της είναι εύκολο να δε δηλώνει όλες τις ημέρες της εβδομαδας και πόσες ώρες σε ασφαλίζει γιατί και καλά πρεπει να ενημερώσεις το λογιστή σου