0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, πήγα σήμερα σε μια συνέντευξη σε ένα φροντιστήριο που ήθελαν γραμματέα για 6 ώρες την ημέρα 4-10, η οποία να είναι και καθηγήτρια, ώστε να μπορεί να κάνει και κάποιες ώρες μάθημα (αν προκύψουν). Ο ιδιοκτήτης με ρωτούσε πόσα χρήματα θεωρώ εγώ ότι θα πρέπει να παίρνω για αυτήν την -όπως το είπε- πανεύκολη δουλειά, μετά την οποία θα είμαι ξεκούραστη να βγαίνω και για ποτάκι! Εγώ δεν ήξερα τι να του πω και εκείνος μου είπε ότι οι περισσότεροι ως τώρα του ζητάνε 450. Για ικα απότι κατάλαβα, ούτε λόγος. Είναι καλό το ποσό? Τι πιστεύετε?Επίσης ήθελα να ρωτήσω, αν έχεις δύο δουλειές, απαγορεύεται να σου βάζει ένσημα η μία από αυτές?
Απ' ότι μου είπε, ΑΝ διδάξω, θα είναι το πολύ 2-3 ώρες την εβδομάδα σε τμήματα που έχουν κάποιες αδυναμίες και έτσι εγώ θα τους κάνω extra ασκήσεις σε κάποιο μάθημα. Δηλαδή δεν θα έχω κανονικά τμήμα να διδάσκω. Επίσης μου είπε ότι πλέον που τα φροντιστήρια δεν παίρνουν άπειρους καθηγητές, αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα, ώστε να μπορώ να συμπεριλάβω στο βιογραφικό μου καποια έστω μικρή διδακτική προϋπηρεσία σε φροντιστήριο παράλληλα με τη γραμματειακή υποστήριξη.Όταν του είπα ότι ίσως πιάσω και κάποια πρωινή εργασία παράλληλα, μου είπε ότι δε μπορούν να μου βάζουν ικα και οι δύο δουλειές ή κάτι τετοιο. Αυτό ισχύει?
Επίσης μου είπε ότι πλέον που τα φροντιστήρια δεν παίρνουν άπειρους καθηγητές, αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα, ώστε να μπορώ να συμπεριλάβω στο βιογραφικό μου καποια έστω μικρή διδακτική προϋπηρεσία σε φροντιστήριο παράλληλα με τη γραμματειακή υποστήριξη.
Όταν του είπα ότι ίσως πιάσω και κάποια πρωινή εργασία παράλληλα, μου είπε ότι δε μπορούν να μου βάζουν ικα και οι δύο δουλειές ή κάτι τετοιο. Αυτό ισχύει?
Το ένσημο ανά μέρα είναι 1 όσες ώρες και αν δουλεύει κανείς, σε όσες δουλειές και αν δουλεύει.Στα φροντιστήρια 1 διδακτική ώρα την ημέρα (αν το ωρομίσθιο είναι από 10