0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: EmmaB στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 08:51:48 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 08:47:54 pm'Από την έως τώρα εμπειρία μου είναι μέρα εργασίας και ένσημο. Άλλες χρονιές μου έχει δηλώσει και μια ώρα την ημέρα και άλλες και δύο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ ή το ΙΚΑ και το βιβλιάριο ποτέ. Τι να σου πω... Έχει άλλα μείον το να σου δηλώσει μία ώρα/ημέρα (πχ. μειωμένο ποσό ταμείου) αλλά μετράει κανονικά. Οκ.Σ'ευχαριστω πολυ.! Ουφ!!! Και εγώ αυτό θέλω! Να μου απλώσει τίς μέρες για να ξαναπάρω επίδομα του χρόνου το καλοκαίρι. Απλά σε περίπτωση που δε δεχτεί σκέφτομαι μήπως του προτείνω να πληρώνω μόνη μου το ένσημο... Γι'αυτό ρωτάω για το κόστος! Να δω αν με συμφέρει!
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 08:47:54 pm'Από την έως τώρα εμπειρία μου είναι μέρα εργασίας και ένσημο. Άλλες χρονιές μου έχει δηλώσει και μια ώρα την ημέρα και άλλες και δύο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ ή το ΙΚΑ και το βιβλιάριο ποτέ. Τι να σου πω... Έχει άλλα μείον το να σου δηλώσει μία ώρα/ημέρα (πχ. μειωμένο ποσό ταμείου) αλλά μετράει κανονικά. Οκ.Σ'ευχαριστω πολυ.!
'Από την έως τώρα εμπειρία μου είναι μέρα εργασίας και ένσημο. Άλλες χρονιές μου έχει δηλώσει και μια ώρα την ημέρα και άλλες και δύο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ΟΑΕΔ ή το ΙΚΑ και το βιβλιάριο ποτέ. Τι να σου πω... Έχει άλλα μείον το να σου δηλώσει μία ώρα/ημέρα (πχ. μειωμένο ποσό ταμείου) αλλά μετράει κανονικά.
Σχεδόν 3,5 ευρώ μεικτά την ώρα θα πληρώνεται ο νεοπροσλαμβανόμενος καθηγητής ιδιωτικής εκπαίδευσης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Οι καθηγητές που θα διδάσκουν 18 ώρες την εβδομάδα προβλέπεται να δουν τις απολαβές τους να μειώνονται κατά 63,5%, που σημαίνει μεικτές μηνιαίες απολαβές στα 253 ευρώ.
kallipateira, νομίζω θα σε βοηθήσει η απάντηση του jak13 εδώ.