0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους. ειμαι καινουργια στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Φετος ξεκινησα πρωτη φορα να δουλευω σε φροντιστηριο ΜΕ ως μαθηματικος. η αμοιβη μου ειναι 3 ευρω την ωρα (τα οποια τα θεωρω πολυ λιγα) δουλευω 4 ωρες την εβδομαδα και μου βαζει και ενσημα. βεβαια ακομα δεν εχω παρει το πτυχιο μου(τελειωνω φετος) και με δηλωσε ως γραμματεα. δεχτηκα μονο και μονο για να εχω προυπηρεσια. μπορειτε να μου πειτε ποσα ενσημα θα παιρνω περιπου? επισης 3 ευρω δεν ειναι πολυ λιγα? τελος υπαρχει κανενα προβλημα που με εχει δηλωσει για γραμματεα? υπαρχει περιπτωση να μη μπορω να δειξω μετα οτι εχω προυπηρεσια ως μαθηματικος?
Φυσικά και είναι εξαιρετικά λίγα, εδώ παιδιά Δημοτικού να διάβαζες (aka καθημερινή μελέτη) 8-11 ευρώ ανά ώρα θα ήσουν! Επίσης, από ότι ξέρω τα φροντιστήρια δεν δίνουν δώρα, άδειες, επιδόματα κτλ οπότε why bother?
Δεν παίζουν τόσο μεγάλες τιμές στο διάβασμα παιδιών. Αν κρίνω από τις τιμές που συζητιούνται στα καθηγητικά φόρουμ, η ώρα πάει γύρω στο 5ευρω.Το ιδιαίτερο είναι καλό για δύο πράγματα: πρώτον για να συμπληρώνει το εισόδημά του ο έμπειρος καθηγητής που μπορεί να χρεώσει ένα λογικό ποσό για τον κόπο του και δεύτερον για να βγάζει χαρτζιλίκι ο φοιτητής. Μακροπρόθεσμα δεν είναι λύση, και αν θέλεις να εργαστείς ως καθηγητής στον ιδιωτικό τομέα (και να φτάσεις να παίρνεις δώρα και επιδόματα) πρέπει να πάρεις το βάφτισμα του πυρός μέσα σε τάξη, όχι σε σαλόνια και κουζίνες.
Απόλυτο δίκιο!
Χμ, μια άποψη απλά, γνωρίζω άριστα πως σε περιοχή λίαν υποβαθμισμένη της Αθήνας το διάβασμα παιδιών για Δημοτικό πάει από 7 plus Euros ανά ώρα
Μήπως είναι προάστιο του Πειραιά? Γιατί κι εγώ ξέρω φροντιστήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή με υψηλές τιμές στα δίδακτρα. Αλλά δεν είναι ο κανόνας.Όπως και να 'χει πάντως, 7 ευρώ την ώρα δεν είναι κανένα σημαντικό ποσό αν σκεφτείς τι ξοδεύεις, τι χάνεις από ακυρώσεις και φυσικά ότι εργάζεσαι 8 μήνες το χρόνο, δεν έχεις ασφάλιση και δεν παίρνεις επίδομα ανεργίας τους καλοκαιρινούς μήνες. Και φυσικά ότι η δουλειά σου δεν μετράει ως προϋπηρεσία για κάποια καθηγητική θέση.Όσο για δώρα και επιδόματα, εγώ πάντα όσο δούλευα καθηγήτρια πληρωνόμουν όλα τα νόμιμα και τώρα πληρώνω κανονικά τις καθηγήτριές μου. Φίλες που εργάζονται σε φροντιστήρια επίσης πλήρώνονται κανονικά (σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα αυτό είναι εις βάρος τους γιατί χάνουν ώρες εργασίας λόγω του ότι κοστίζουν πολύ).Λέγοντας κανονικά για πες μου πως ακριβώς υπολογίζεις το δώρο των Χριστουγέννων (και να σε ρωτήσω πλέον θα εφαρμόσεις το νόμιμο βασικό μισθό των 751 Ευρώ πχ για την γραμματέα σου? ή θα πεις δεν είσαι 8-ωρη είσαι 6-ωρη άρα 3 ευρώ την ώρα- την ώρα πόσο ακριβώς δίνεις?. Anyways, αν κάνει κανείς σωστή διαχείριση των ραντεβού του και βρει σταθερούς μαθητές (ώρες-πληρωμές) την παλεύει ΥΓ το καλοκαίρι κάνει κανείς καλοκαιρινή προετοιμασία παιδιών+ προετοιμάζει μετεξεταστέους, ΥΓ2 για να βγει κανείς ταμείο ανεργίας απαιτούνται 250 ένσημα (δηλαδή εσύ στους καθηγητές σου κολλάς από 1/9/2014 έως 1/5/2015 250 ένσημα??? γιατί αλλιώς πως θα το λάβουν???
ΥΓ2 για να βγει κανείς ταμείο ανεργίας απαιτούνται 250 ένσημα (δηλαδή εσύ στους καθηγητές σου κολλάς από 1/9/2014 έως 1/5/2015 250 ένσημα??? γιατί αλλιώς πως θα το λάβουν???
Για να δικαιούται κάποιος επίδομα ανεργίας δεν απαιτούνται 250 ένσημα το χρόνο.
Λέγοντας κανονικά για πες μου πως ακριβώς υπολογίζεις το δώρο των Χριστουγέννων (και να σε ρωτήσω πλέον θα εφαρμόσεις το νόμιμο βασικό μισθό των 751 Ευρώ πχ για την γραμματέα σου? ή θα πεις δεν είσαι 8-ωρη είσαι 6-ωρη άρα 3 ευρώ την ώρα- την ώρα πόσο ακριβώς δίνεις?. Anyways, αν κάνει κανείς σωστή διαχείριση των ραντεβού του και βρει σταθερούς μαθητές (ώρες-πληρωμές) την παλεύει ΥΓ το καλοκαίρι κάνει κανείς καλοκαιρινή προετοιμασία παιδιών+ προετοιμάζει μετεξεταστέους, ΥΓ2 για να βγει κανείς ταμείο ανεργίας απαιτούνται 250 ένσημα (δηλαδή εσύ στους καθηγητές σου κολλάς από 1/9/2014 έως 1/5/2015 250 ένσημα??? γιατί αλλιώς πως θα το λάβουν???
Αυτά που μου παραθέτεις τα γνωρίζω. Έχω απαντήσει εξ`άλλου άπειρες φορές σε συναδέλφους που είχαν απορίες. Γι`αυτό έγραψα ότι δεν απαιτούνται 250 ένσημα, ούτε την πρώτη φορά ούτε τις επόμενες.