0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορώ να καταλάβω,γιατί μείωση δε σώνεται έτσι ο εργοδότης.Δε νομίζω να υπάρχουν μειώσεις εκτός και αν πληρωνε καλά και έχει αρκετούς καθηγητές αλλα και πάλι δε το βρίσκω λύση.Υπάρχουν άλλες κομπίνες που μπορεί να σκεφτει όπως τις μειωμένες αποδείξεις...
Αν παραμείνει 9 Ευρώ την ώρα, δεν είναι άσχημα..Έχουμε ακούσει για πολύ μικρότερο ωρομίσθιο..
Το θέμα είναι ότι κάποια φροντιστήρια τα φέσια που έχουν από τους γονείς, τα μεταφέρουν στους εκπαιδευτικούς..
Και τι άλλο να τα κάνουν δηλαδή; Να σταματήσουν να πληρώνουν τη ΔΕΗ ή το ενοίκιο ή να αρνηθούν να πληρώσουν την εφορία; Ήδη πολλοί φροντιστηριούχοι δεν πληρώνουν τον ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να μην μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες των φροντιστηρίων τους. Αυτό είναι κακό για τους εργαζόμενους αφού σημαίνει πως υπάρχει άμεσος κίνδυνος κλεισίματος - οπότε μένουν με ωρομίσθιο 0, ασφάλιση 0 και (οι περισσότεροι) χωρίς καν δικαίωμα για επίδομα ανεργίας. Μην μου πεις "να μειώσουν τα κέρδη τους" αφού στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό έχει ήδη γίνει, άρα δεν παίζει ως επιλογή.
Ούτε οι ιδιοκτήτες θέλουν να δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται αλλά ούτε και οι εκπαιδευτικοί..
Αν η μείωση είναι μόνο 1 ευρώ κάπως είναι υποφερτή..Αν είναι όμως ένα 30-40% τότε ίσως και να φύγεις..
Ποσο παει δηλαδη η ωρα για ενα καθηγητη με προυπηρεσια ; 9 ευρω; Εμενα ο δικος μου μου δινει 5 την ωρα μηπως να ζητησω αυξηση;
τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα στο φροντιστήριο που είμαι δε θα διδάξουν πλέον τη Γεωμετρία Α' και