0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Isla,έχω ήδη αλλάξει φροντιστήριο φέτος,αλλά κανένα δεν πληροι τις προϋποθέσεις.
Της είπα σήμερα ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί να κάνει μάθημα σερί 4 ώρες χωρίς διάλειμμα,ότι με κουράζει πάρα πολύ και δεν μπορώ να αποδώσω και η απάντηση της ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί αυτό που λέω δεν στέκει,ότι δεν είναι λέει λογικό που κουράζομαι, γιατί οι 4 ώρες είναι λίγες και-άκουσον άκουσον-ότι κουβαλάω λέει την κούραση των ιδιαιτέρων μου στο φροντιστήριο και από εκεί εκπηγάζει το πρόβλημα!Εντάξει οι άνθρωποι έχουν απλώς ξεφύγει. Η κυρία δε,δεν μπαίνει ποτέ σε αίθουσα για μάθημα,έρχεται στο φροντιστήριο μια ώρα τη μέρα και αν,είναι κάθε μέρα έξω για καφέ/φαγητό και δεν έχει τελειώσει καν την ξένη φιλολογία την οποία υποτίθεται ότι σπούδαζε.
Ποιο δώρο; Αυτά έχουν συμφωνηθεί από την συνέντευξη.5 ευρώ την ώρα,χωρίς τίποτα.Και μας δηλώνουν και με λιγότερα.Είναι να τρελαίνεσαι.Αλλά οκ,πες αυτό το ήξερα.Αλλά όχι και να με ειρωνευτεί και να υψώσει τη φωνή ότι είμαι παράλογη και ότι φταίνε τα ιδιαίτερά μου!Αυτό με τα άτυπα διαλείμματα,θα το εφαρμόσω,όπως επίσης και να κάνω το μάθημα τελείως διεκπαιρεωτικά,πολύ ασχολήθηκα.Εκεί μας έχουν καταντήσει.Αφού δε σέβεται αυτή την επιχείρησή της,στοιβάζει 8 μαθητές σε ένα τμήμα με μάθημα μίας ώρας,και τον καθηγητή ζόμπι από την κούραση,σιγά μην κάτσω να πελαγώσω.Τώρα καταλαβαίνω πώς διαμορφώνεται ο παραιτημένος καθηγητής που δεν έχει πάθος γι'αυτό που κάνει.