0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Isla,είναι Senior A, τετάρτη δημοτικού και κάνουν το Webkids 1 και το Grammar Genius A.Αυτό το βιβλίο σε κάθε lesson έχει και ένα grammar box,με διαφορετική γραμματική κάθε φορά.Απαιτούν να βγαίνει σε κάθε μάθημα(1 ώρα και ένα τέταρτο,μέσα στο οποίο έχεις να διορθώσεις homework και να γράψουν ορθογραφία)ένα lesson με τη γραμματική του,συν έξτρα ασκήσεις από το Grammar Genius.
Το Webkids έχει 35 lessons(το καθένα περιέχει reading-vocabulary-grammar) και στο πλάνο θέλουν αυστηρά ένα lesson τη φορά.Το τσέκαρα και λέει ακριβώς αυτό το πράγμα,και το είχα συζητήσει και με καθηγήτριες που έκαναν πέρσι αυτό το βιβλίο και μου το επιβεβαίωσαν γιατί και μένα μού έκανε εντύπωση στην αρχή.Και σε όλα αυτά, θέλουν έξτρα ασκήσεις από το Grammar Genius,μέσα σε τόση λίγη ώρα,με τόσα παιδιά.Δεν είναι παράλογοι;
Από τη στιγμή που δεν με υπολογίζει στις αποφάσεις της μου δίνει το δικαίωμα να μην την υπολογίσω και εγώ αν μου γίνει μια καλύτερη πρόταση τις μέρες που δεν με απασχολεί τώρα αλλά σκέφτεται να με απασχολήσει από τον Δεκέμβρη και μετά.
Οι καθηγητές δεν ζούμε πλέον από τα φροντιστήρια μακάρι να ήταν οι συνθήκες αξιοπρεπείς, ο μόνος λόγος να δουλεύουμε εκεί είναι τα ένσημα.
Οπότε όταν δεν υπάρχει και ο αντίστοιχος σεβασμός οι εργοδότες πιστέψτε με βγαίνετε περισσότερο χαμένοι. Ο κάθε καθηγητής αποκτά και μια φήμη που τον ακολουθεί. Ένα φροντιστήριο όμως που αλλάζει συνέχεια καθηγητές σίγουρα έχει και απώλειες σε μαθητές. Οι μαθητές δένονται με τους καθηγητές τους όχι με τους εργοδότες.
Άρα... πήγαινε στην ψύχρα και πες της να κάνει ό,τι θέλει με το πρόγραμμα, αλλά αν γίνεται, να σε δηλώνει -ψευδώς- για παραπάνω μέρες, τις οποίες θα χρεώνεσαι εσύ για τις εισφορές, θα τις πληρώνεις από την τσέπη σου. Δεν έχει σοβαρό λόγο να αρνηθεί.