0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως και το να παρέχει όποιος θέλει πιστοποίηση παιδαγωγικής επάρκειας με αμοιβή μάλλον είναι βήμα προς τα πίσω... Μέχρι τώρα -τουλάχιστον για τον κλάδο μου (ΠΕ19)- επάρκεια μπορούσαν να πάρουν μόνο όσοι έχουν μεταπτυχιακό, μεγάλο βαθμό πτυχίου και 2 ξένες γλώσσες... Αν δώσει το κάθε πανεπιστήμιο επάρκεια με αμοιβή, τότε όφελος θα έχει όποιος έχει χρήματα να την πληρώσει. Και θα γίνει και η παιδαγωγική επάρκεια όπως έχουν καταντήσει αρκετά μεταπτυχιακά, ή κάποιες πιστοποιήσεις ειδικής αγωγής...
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 05, 2011, 04:56:24 pmΠάντως και το να παρέχει όποιος θέλει πιστοποίηση παιδαγωγικής επάρκειας με αμοιβή μάλλον είναι βήμα προς τα πίσω... Μέχρι τώρα -τουλάχιστον για τον κλάδο μου (ΠΕ19)- επάρκεια μπορούσαν να πάρουν μόνο όσοι έχουν μεταπτυχιακό, μεγάλο βαθμό πτυχίου και 2 ξένες γλώσσες... Αν δώσει το κάθε πανεπιστήμιο επάρκεια με αμοιβή, τότε όφελος θα έχει όποιος έχει χρήματα να την πληρώσει. Και θα γίνει και η παιδαγωγική επάρκεια όπως έχουν καταντήσει αρκετά μεταπτυχιακά, ή κάποιες πιστοποιήσεις ειδικής αγωγής...Δεν είπε κανείς να μην υπάρχουν και σε αυτές τις επιμορφώσεις προυποθέσεις, αλλά δεν γίνεται πια και τόσος κόσμος να εξαρτάται από τα ψίχουλα θέσεις που βγάζει η ΑΣΠΑΙΤΕ. Υπάρχουν ειδικότητες, όπως οι δική μου, που και με τα προσόντα που λες μπορεί να μείνεις πάλι απέξω. Είναι παράλογο και αστείο πια...
είναι 6μηνο ή 2 εξάμηνα; το δεύτερο έχει κάτι σαν πτυχιακή; δεν κατάλαβα γιατί λέει ένας πιο πάνω ότι είναι 6μηνο
Αν κάποιος γίνει δεκτός από την ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά πάρει αναβολή για έναν χρόνο ή δεν πάει καν να γραφτεί, η θέση του καλύπτεται από επιλαχόντα ή μένει κενή;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 05, 2011, 05:41:54 pmΑν κάποιος γίνει δεκτός από την ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά πάρει αναβολή για έναν χρόνο ή δεν πάει καν να γραφτεί, η θέση του καλύπτεται από επιλαχόντα ή μένει κενή;Μέχρι φέτος έμενε κενή. Απ' ό,τι βλέπω πλέον θα καλύπτεται. Πολύ θετικό αυτό...
ΕΠΠΑΙΚ Θέσεις για πληροφορικούς 2010.......2011ΠE19...56 46ΠE20... 61 44"Σφαγή" στα ΤΕΙ για μια ακόμη φορά
ρε παιδια γιατι να δινουμε αυτο το 50ευρω καθε χρονο???ελεος δλδ...