0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΛΛΑΔΑ μια αναμονή ατέλειωτη για όλες τις τεχνικές ειδικότητες.μια αναμονή γιατί κάποιοι γέροι δεν την παλεύυν και δεν μπορούν να κοιτάξουν δικαιολογητικά, βαριούνται την ώρα που γεννήθηκαν, βαριούνται την ίδια τους τη ζωήΕνώ τα αποτέλεσματα κάθε χρόνο θα μπορούσαν άνετα να εκδίδονται το αργότερο σε 1 μήνα, επειδή έχεις γέρους προ της σύνταξης, έχεις ανθρώπους που βλέπουν τη δουλειά τους σαν αγγαρεία, έχεις γέρους με το ένα πόδι στο τάφο που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά να διαβάζουν, γι αυτό και αργούν υπερβολικάΕνώ αυτό το τμήμα που ούτε καν το όνομα του δεν θέλω να λέω πλέον (δεν αξίζει να αναφέρω καν το όνομα εν΄ςο ΤΕΙ που ταλαιπωρεί αποφοίτους πανεπιστημίων με μεταπτυχιακά), θα μπορούσε 2 φορές το χρόνο να οργανώνει το ΕΠΠΑΙΚ, μιας και πλέον ο νόμος το επιτρέπει, έχει απαγκιστρωθεί όμως στη δεκαετία του 80 τότε που τελείωναν λίγοι πολυτεχνεία, γεωπονίες και άλλες σχολές και με ένα πτυχίο έμπαιναν στο ΕΠΠΑΙΚΟι άνθρωποι όλοι και όλο το σύστημα να ξέρετε ένα πράγμα:Έχει βαλθεί να βασανίζει και θα συνεχίσει αυτό το μαζοχιστικό μοτίβο και για τα επόμενα χρόνια μόνο τις τεχνικές ειδικότητες. Διότι μόνο αυτές δεν έχουν εκπροσώπηση, μόνο αυτές είναι τόσο ανομοιογενείς, μόνο αυτές ενώ πολλοί απόφοιτοι είναι 5ετούς φοίτησης δεν δικαιούνται ούτε 1 μάθημα παιδαγωγικό (λες και είναι τα μιάσματα σε σχέση με φυσικούς) μόνο αυτοί προσκυνούν το ΤΕΙ της ΑΣΠΑΙΤΕ, μόνο αυτοί στην εκπαίδευση τους την λένε, μόνο αυτοί θα πληρώσουν όλα τα στραβά του συστήματοςΩΣ ΣΥΝΟΨΗ: μόνο οι τεχνικές ειδικότητες ειναι τα μεγαλύτερα κορόιδα του εκπαιδευτικού συστήματος
Η ανωμαλία στα όρια της. Κανείς δεν ξέρει τίποταΓιατί δεν λένε ξεκάθαρα για τα βύσματα;; Noμίζετε ότι κοροιδεύω; έχουν πέσει τηλέφωνα και οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να βολέψουν. Είναι σίγουρο αυτόΠέρυσι είχαν βγει 11 Οκτωβρίου, οι ενστάσεις ήταν μέχρι 25 Οκτωβρίου και τα μαθήματα θα άρχιζαν κοντά στις 8 Νοεμβρίου. Πολύ γρήγορα όπως βλέπετε, σχεδόν με ρυθμούς χελώναςΚάθε χρόνο επομένως και καλύτερα. Γιατί δεν λέει η ΑΣΠΑΙΤΕ ουσιαστικά ότι το πρόγραμμα της από ετήσιο έχει υποβαθμιστεί σε εξάμηνο, εννοείταi φυσικά μέσω όλων αυτών των καθυστερήσεων;
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:24:41 pmΗ ανωμαλία στα όρια της. Κανείς δεν ξέρει τίποταΓιατί δεν λένε ξεκάθαρα για τα βύσματα;; Noμίζετε ότι κοροιδεύω; έχουν πέσει τηλέφωνα και οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να βολέψουν. Είναι σίγουρο αυτόΠέρυσι είχαν βγει 11 Οκτωβρίου, οι ενστάσεις ήταν μέχρι 25 Οκτωβρίου και τα μαθήματα θα άρχιζαν κοντά στις 8 Νοεμβρίου. Πολύ γρήγορα όπως βλέπετε, σχεδόν με ρυθμούς χελώναςΚάθε χρόνο επομένως και καλύτερα. Γιατί δεν λέει η ΑΣΠΑΙΤΕ ουσιαστικά ότι το πρόγραμμα της από ετήσιο έχει υποβαθμιστεί σε εξάμηνο, εννοείταi φυσικά μέσω όλων αυτών των καθυστερήσεων;Το να λες ο,τι πιστευεις ειναι δεκτο, ομως αμα δεν εχεις στοιχεις χειροπιαστα καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Αυτο που λες για βυσματα δεν ισχυει. Εγω μπηκα στο ΕΠΠΑΙΚ αξιοκρατικοτατα, μου μετρησαν σωστα τα μορια. Επομενως μη "διαολιζεις" συνεχως τους συναδελφους και απογοητευονται αδικα. Δε λεω οτι δεν υπαρχουν εισαγωγες βυσματων αλλα δεν ειναι παντα ετσι. Αν εχεις τα μορια που χρειαζεσαι θα μπεις και κανενας δε θα σου φαει τη θεση.Επισης, ποιος σου ειπε οτι το προγραμμα εχει γινει στην ουσια εξαμηνο???Μη λες οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι και δινεις ψευτικες πληροφοριες. Περυσι, οντως ξεκινησαν τα μαθηματα στις 8 Νοεμβριου, ομως τελειωσαμε και πιο αργα γι ' αυτο και στις Επασ δεν μας μετρησαν την επαρκεια.... Προσεχε σε παρακαλω πολυ γιατι ειναι κριμα να απογοητευονται τοσα ατομα απο ψευδης πληροφοριες.
Παράθεση από: rolls στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:37:46 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 11, 2011, 02:24:41 pmΗ ανωμαλία στα όρια της. Κανείς δεν ξέρει τίποταΓιατί δεν λένε ξεκάθαρα για τα βύσματα;; Noμίζετε ότι κοροιδεύω; έχουν πέσει τηλέφωνα και οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να βολέψουν. Είναι σίγουρο αυτόΠέρυσι είχαν βγει 11 Οκτωβρίου, οι ενστάσεις ήταν μέχρι 25 Οκτωβρίου και τα μαθήματα θα άρχιζαν κοντά στις 8 Νοεμβρίου. Πολύ γρήγορα όπως βλέπετε, σχεδόν με ρυθμούς χελώναςΚάθε χρόνο επομένως και καλύτερα. Γιατί δεν λέει η ΑΣΠΑΙΤΕ ουσιαστικά ότι το πρόγραμμα της από ετήσιο έχει υποβαθμιστεί σε εξάμηνο, εννοείταi φυσικά μέσω όλων αυτών των καθυστερήσεων;Το να λες ο,τι πιστευεις ειναι δεκτο, ομως αμα δεν εχεις στοιχεις χειροπιαστα καλυτερα να μασας παρα να μιλας. Αυτο που λες για βυσματα δεν ισχυει. Εγω μπηκα στο ΕΠΠΑΙΚ αξιοκρατικοτατα, μου μετρησαν σωστα τα μορια. Επομενως μη "διαολιζεις" συνεχως τους συναδελφους και απογοητευονται αδικα. Δε λεω οτι δεν υπαρχουν εισαγωγες βυσματων αλλα δεν ειναι παντα ετσι. Αν εχεις τα μορια που χρειαζεσαι θα μπεις και κανενας δε θα σου φαει τη θεση.Επισης, ποιος σου ειπε οτι το προγραμμα εχει γινει στην ουσια εξαμηνο???Μη λες οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι και δινεις ψευτικες πληροφοριες. Περυσι, οντως ξεκινησαν τα μαθηματα στις 8 Νοεμβριου, ομως τελειωσαμε και πιο αργα γι ' αυτο και στις Επασ δεν μας μετρησαν την επαρκεια.... Προσεχε σε παρακαλω πολυ γιατι ειναι κριμα να απογοητευονται τοσα ατομα απο ψευδης πληροφοριες.Δηλαδή εσύ λες ότι από 8 Νοεμβρίου μέχρι τέλος Ιουνίου είναι 12 μήνες ετήσιοι;;Πρώτη φορά ακούω τέτοια άποψη. Εγώ σου λέω ότι είναι χοντρά-χοντρά 8 μήνες, αν βάλεις και διακοπές πάσχα Χριστουγέννων βγαίνει 6 ΜΗΝΟ πάνω κάτω!!!Επομένως το πρόγραμμα είναι 6μηνο και όχι ετήσιοΚαταρχήν δεν διαδίδω ψεύτικες πληροφορίες. Το θέμα είχε φτάσει μέχρι τη βουλή και όλοι ξέρουν κρυφά τι συμβαίνει με τα βύσματα.Δεν αποκάλεσα εσένα βύσμα, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αυτό. Αν απογοητεύεται κάποιος επειδή εγώ λέω αλήθειες είναι διότι αυτός ζει σε ένα αγγελικά ωραίο κόσμο. To έχω επαναλάβει με επιχειρήματα ότι αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνεται, αυτό το μονοπώλιο, αυτή η κατάφορη αδικία, το γεγονός ότι τα ίδια τα πανεπιστήμια δεν δίνουν επάρκεια και όλα τα συναφή παρατράγουδα. Μόνο στην Ελλάδα και πουθενά αλλού και ας έχει βγει και απόφαση από το Συνήγορο του Πολίτη ότι πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα παιδαγωγικής επάρκειας και να απλοποιηθεί ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣ