*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 74308 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος penro

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #364 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 03:17:45 pm »
καλο σαββατοκυριακο και τα λεμε απο βδομαδα! Αντε πια...! Γραφικοι καταντησαν..!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος Gianis90

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 08:07:43 pm »
ξερει κανεις τι γινεται στην περίπτωση που καποιος περασει σε μια πόλη και δεν κάνει εγγραφή τι γίνεται φέτος; εννοώ παίρνουν επιλαχόντες;

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 08:24:54 pm »
ξερει κανεις τι γινεται στην περίπτωση που καποιος περασει σε μια πόλη και δεν κάνει εγγραφή τι γίνεται φέτος; εννοώ παίρνουν επιλαχόντες;

Όχι δεν παίρνουν επιλαχόντες.

Αποσυνδεδεμένος Gianis90

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 09:22:56 pm »

ρωτάω γιατι οι φωστήρες της ΑΣΠΑΙΤΕ γράφουν στο νεο ΚΑΥ του 2011 και ειδικα στην άρθρο 9

"Συμπληρωση κενων θεσεων που τυχος προκύψουν ανα πόλη, κλαδο και ειδικοτητα (δηλ. από επιτυχοντες που δεν εκανα εμπρόθεσμα εγγραφή) γίνεται από το συμβούλιο της σχολής μετά από εισήγηση της ΕΑΥ, μετα από τη λήξη προθεσμιας της εγγραφής, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων στο πίνακα μη εισαγωγμένων ανα κλάδο και ειδικοτητα και τη σειρα πολης προτιμησης. Επισημαινεται οτι δεν γινεται συμπληρωση κενων θέσεων παρα μόνο στη περιπτωση που ο αριθμος των εγγραφεντων σπουδαστων ειναι μικρότερος από τον αριθμό που προβλεπεται στην προκηρυξη ανα πόλη, κλαδο και ειδικοτητα"

αρα;;ας βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω και διδακτορικό που θελουν αυτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ για να μπει κανει στο ΤΕΙ τους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 09:37:04 pm »

ρωτάω γιατι οι φωστήρες της ΑΣΠΑΙΤΕ γράφουν στο νεο ΚΑΥ του 2011 και ειδικα στην άρθρο 9

"Συμπληρωση κενων θεσεων που τυχος προκύψουν ανα πόλη, κλαδο και ειδικοτητα (δηλ. από επιτυχοντες που δεν εκανα εμπρόθεσμα εγγραφή) γίνεται από το συμβούλιο της σχολής μετά από εισήγηση της ΕΑΥ, μετα από τη λήξη προθεσμιας της εγγραφής, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων στο πίνακα μη εισαγωγμένων ανα κλάδο και ειδικοτητα και τη σειρα πολης προτιμησης. Επισημαινεται οτι δεν γινεται συμπληρωση κενων θέσεων παρα μόνο στη περιπτωση που ο αριθμος των εγγραφεντων σπουδαστων ειναι μικρότερος από τον αριθμό που προβλεπεται στην προκηρυξη ανα πόλη, κλαδο και ειδικοτητα"

αρα;;ας βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω και διδακτορικό που θελουν αυτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ για να μπει κανει στο ΤΕΙ τους

Μάλλον τότε αλλάξανε τα συστήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.Προφανώς εννοεί ότι αν η Αθήνα π.χ. είναι να πάρει 10 Οικονομολόγους και πάνε να γραφτούν οι 8, τότε ανάλογα με τα μόρια και τις επιλογές που είχαν δηλώσει οι επιλαχόντες επιλέγουν άλλους 2 για να συμπληρωθεί το τμήμα.
Εντελώς φιλικά επειδή έχω τελιώσει και ΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ χωρίς να έχω διδακτορικό να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να αυξήσεις τα μόρια σου όπως π.χ. να μάθεις μια 2η γλώσσα ή να αυξήσεις το επίπεδο σου σε κάποια που έχεις ήδη. Φέτος το ότι σας δίνουν το δικαίωμα να δηλώνετε όλη την Ελλάδα είναι πολύ θετικό για εσάς.Εγώ τότε ήμουν σε δίλλημα ποια πόλη να δηλώσω και απλά ήμουν "τυχερή" στην προτίμησή μου. Όσο αφορά τώρα το επίπεδο σπουδών θεωρώ ότι ήταν μεγάλο σχολείο.Εμένα προσωπικά μου προσέφερε πολλά και σαν εκπαιδευτικό αλλά και σαν άνθρωπο.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 10:46:14 pm »
Είναι "μεγάλο σχολείο" η ΑΣΠΑΙΤΕ!!!!!Σε τι ακριβώς?Στην αντιγραφή στις εξετάσεις,στα γνωστά θέματα της εξεταστικής και της προόδου,στο ότι οι απόφοιτοι του ΕΠΠΑΙΚ πατώνουν στον ΑΣΕΠ(επειδή έχουν την παιδαγωγική κατάρτιση του Εππαικ που είναι μεγάλο σχολείο),αλλά παρά όλα αυτά διόρίζονταν και πολλά άλλα τραγελάφικά.Τέλειωσα το ΕΠΠΑΙΚ φέτος και είδα από κοντά το μεγαλειώδες επίπεδό του!
Σε όλα τα παραρτήματα γίνεται ακριβώς το ίδιο(μεγαλειώδες επίπεδο).Οσοι πάτε θε με θυμηθείτε.

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:01:29 pm »
Είναι "μεγάλο σχολείο" η ΑΣΠΑΙΤΕ!!!!!Σε τι ακριβώς?Στην αντιγραφή στις εξετάσεις,στα γνωστά θέματα της εξεταστικής και της προόδου,στο ότι οι απόφοιτοι του ΕΠΠΑΙΚ πατώνουν στον ΑΣΕΠ(επειδή έχουν την παιδαγωγική κατάρτιση του Εππαικ που είναι μεγάλο σχολείο),αλλά παρά όλα αυτά διόρίζονταν και πολλά άλλα τραγελάφικά.Τέλειωσα το ΕΠΠΑΙΚ φέτος και είδα από κοντά το μεγαλειώδες επίπεδό του!
Σε όλα τα παραρτήματα γίνεται ακριβώς το ίδιο(μεγαλειώδες επίπεδο).Οσοι πάτε θε με θυμηθείτε.

Ο καθένας με την άποψη του..Κ αν δε σε "αντιπροσώπευε" το επίπεδο σπουδών γιατί έκατσες εκεί 9 μήνες?Για να πατώσεις κ εσύ αύριο μεθαύριο στον ΑΣΕΠ και παρόλα αυτά να διοριστείς??

Αποσυνδεδεμένος ASTERAKI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:03:56 pm »
Αλήθεια λέει!Και εγώ είχα μια όμοια βιωματική εμπειρία!Αλλά τι να κάνεις;Αφού τα ζητάνε;Nα γίνεις αντιδραστικός και να βγεις έξω στο δρόμο να πουλας hot-dog; Kαι θέλει και καθημερινή παρακολούθηση.Η ΑΣΠΑΙΤΕ, θα μπορούσε να είναι ένα κολλέγιο πραγματικά παιδαγωγικής κατάρτισης αν οι καθηγητές του ήτανε "οι πραγματικοί παιδαγωγοί" και όχι...Αnyway! :)Ότι λάμπει στην Greece, δεν είναι και χρυσός!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:06:08 pm από ASTERAKI »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:07:59 pm »

Ο καθένας με την άποψη του..Κ αν δε σε "αντιπροσώπευε" το επίπεδο σπουδών γιατί έκατσες εκεί 9 μήνες?Για να πατώσεις κ εσύ αύριο μεθαύριο στον ΑΣΕΠ και παρόλα αυτά να διοριστείς??
Εκατσα εκεί γιατί έπρεπε να πάρω παιδαγωγική κατάρτιση,ώστε να διοριστώ.Απλώς δεν μπλέκω τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες!Επίσης για πληροφόρησή σου εχω γράψει ήδη ΑΣΕΠ,και πολύ καλά μάλιστα,χωρίς να έχω περάσει (εκείνη τη στιγμή) το μεγάλο σχολείο του ΕΠΠΑΙΚ.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:14:58 pm »
Επίσης πριν μπω δεν γνώριζα τι μεγαλειώδες επίπεδο θα συναντούσα.Ακόμη,δεν λέω την άποψή μου,λέω τα πράγματα,όπως ακριβώς γίνονται στο ΕΠΠΑΙΚ.Οσο για τους καθηγητές,που ανάφερε και άλλος συνάδελφος,καλύτερα να μην πω, για να μην τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Αποσυνδεδεμένος dolphinn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:17:13 pm »

Εκατσα εκεί γιατί έπρεπε να πάρω παιδαγωγική κατάρτιση,ώστε να διοριστώ.Απλώς δεν μπλέκω τα φύκια με τις μεταξωτές κορδέλες!Επίσης για πληροφόρησή σου εχω γράψει ήδη ΑΣΕΠ,και πολύ καλά μάλιστα,χωρίς να έχω περάσει (εκείνη τη στιγμή) το μεγάλο σχολείο του ΕΠΠΑΙΚ.
Δηλαδή στην σχολή που τελείωσες δεν έπεφτε αντιγραφή και έπεφτε στο σεμινάριο που έκανες !!!!!!!!! ???

Αποσυνδεδεμένος dolphinn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:26:28 pm »
 Α και ο τίτλος πρέπει να γίνει  ( Προκύρηξη για εισαγωγή στο ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτησης Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.  με απλά λόγια σεμινάριο )  και όχι στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ)  ;)

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:36:37 pm »

Δηλαδή στην σχολή που τελείωσες δεν έπεφτε αντιγραφή και έπεφτε στο σεμινάριο που έκανες !!!!!!!!! ???
Στην σχολή μπορεί να αντέγραφαν κάποιοι, και τα θέματα δεν τα γνώριζαν.Στο ΕΠΠΑΙΚ αντιγράφουν όλοι μα όλοι,σε θέματα γνωστά,ο ένας από τον άλλο.Ολα αυτά τα έγραψα,για να δείξω πως ένα πρόγραμμα απαράδεκτο,καθόριζε τις τύχες τόσα χρόνια,και τις καθορίζει ακόμη δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος dolphinn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:37:17 pm »
Για να μαθαίνει ο κόσμος η ΑΣΠΑΙΤΕ( ΑΣΕΤΕΜ -ΣΕΛΕΤΕ ) είναι σχολή 5 ετούς φοίτησης , το  ΕΠΠΑΙΚ είναι με λίγα λόγια ένα σεμινάριο επιμόρφωσης , το οποίο έτσι όπως πάει με τα αργοπορημένα αποτελέματα έγινε εξαμηνιαίο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης !!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:48:40 pm από thanoss »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144