*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012  (Αναγνώστηκε 74454 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2011-2012
« Απάντηση #406 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 01:51:58 pm »
Παράθεση
Καλά μην κάνεις κι έτσι κι αν δεν πετύχεις υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια .Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις παιδαγωγικό.

φίλε μου έχω ήδη μαστερ, δεν μπορώ άλλο να κάνω και άλλο μαστερ. Η σχολή μου ήταν ήδη 5ετους φοίτηησς, πόσα μαστερ θα κάνω;; Με πήραν 8 χρόνια μόνο οι σπουδές μαζί με το μαστερ. Nα πάω άλλα 2 χρόνια το ελάχιστο στην ελλάδα;;

H μόνη λύση για εμάς είναι τα 6μηνα προγραμματα παιδαγωγικης καταρτισης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:51:57 »

Αποσυνδεδεμένος kirril

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 01:55:06 pm »
Κυρίες και κύριοι καλά μας αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:01:03 pm »
Και έτσι για την ενημέρωση

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, η οποία συνήθως αναφέρεται απλά ως Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, αποτελεί Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που δραστηριοποιείται στη Ελληνική πρωτεύουσα. ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002 (Ν.3027/2002), ως καθολικός διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης). Η ΣΕΛΕΤΕ είχε ιδρυθεί με νομοθετικό διάταγμα το 1959 (Ν.Δ. 3971/1959), στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας οργάνωσης και ανάπτυξης ενός συστήματος Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην μεταπολεμική Ελλάδα του ’50. Η ΑΣΠΑΙΤΕ υπάγετε στον Τεχνολογικό Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Όποτε στο ερώτημα τι είμαστε Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ η απάντησή είναι ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ ανήκει στα ΑΕΙ και συγκεκριμένα στον Τεχνολογικό τομέα, τον οποίο απαρτίζει, μάζι με τα ΤΕΙ. (ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3549)

Η αποστολή της Σχολής περιλαμβάνει την παράλληλη παροχή τεχνολογικής και παιδαγωγικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές της, την προαγωγή της εφαρμοσμένης έρευνας στην εκπαιδευτική τεχνολογία και την παιδαγωγική, και τη διοργάνωση προγραμμάτων κατάρτισης, επιμόρφωσης ή εξειδίκευσης για εκπαιδευτικούς ή μέλλοντες εκπαιδευτικούς. Σήμερα η Σχολή αποτελείται από τα Τμήματα:
● Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας
● Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικής
● Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας
● Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Δομικών Έργων
● Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Έργων Υποδομής

Αμέσως μετά το

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:51:57 »

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:03:51 pm »
Παράθεση
Καλά μην κάνεις κι έτσι κι αν δεν πετύχεις υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια .Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις παιδαγωγικό.

φίλε μου έχω ήδη μαστερ, δεν μπορώ άλλο να κάνω και άλλο μαστερ. Η σχολή μου ήταν ήδη 5ετους φοίτηησς, πόσα μαστερ θα κάνω;; Με πήραν 8 χρόνια μόνο οι σπουδές μαζί με το μαστερ. Nα πάω άλλα 2 χρόνια το ελάχιστο στην ελλάδα;;

H μόνη λύση για εμάς είναι τα 6μηνα προγραμματα παιδαγωγικης καταρτισης
Α sorry δεν ήξερα οτι έκανες μεταπτυχιακό ήδη .Άν έχεις μεταπτυχιακό τότε έχεις πολλές πιθανότητες να μπείς.Τώρα μην απορήσεις αν μαζί με σένα μπούν και άλλα 5 άτομα παράλληλα (ενώ οι θέσεις ήταν 2) με ενστάσεις...... ;)

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #411 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:21:02 pm »
Έτσι που τα έβγαλαν άντε να υπολογίσει κάποιος αν είναι μέσα σε όλες τις πόλεις που εβαλε. Αντί να βγάλουν τουλάχιστον τους εισακτέους ανά πόλη, σου λένε βρεσ'τα μόνος σου.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:23:35 pm »
Έτσι που τα έβγαλαν άντε να υπολογίσει κάποιος αν είναι μέσα σε όλες τις πόλεις που εβαλε. Αντί να βγάλουν τουλάχιστον τους εισακτέους ανά πόλη, σου λένε βρεσ'τα μόνος σου.
Ίσως το έκαναν έτσι για να προηγηθούν οι ενστάσεις της επιλογής και να αποφευχθεί το φαινόμενο που αναφέρει παραπάνω ο/η alexlion.

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #413 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:26:39 pm »
Ίσως το έκαναν έτσι για να προηγηθούν οι ενστάσεις της επιλογής και να αποφευχθεί το φαινόμενο που αναφέρει παραπάνω ο/η alexlion.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:30:31 pm »
Εκτύπωσε τους πίνακες ,πάρε και τον αριθμό των θέσεων σε κάθε πόλη,πάρε κι ένα λευκό χαρτί και άρχισε να τοποθετείς σε πίνακες πόλεων από αυτόν που έχει τα υψηλότερα μόρια αλλά τοποθέτησε τον στην πρώτη του επιλογή (δεν είναι δύσκολο).Θα βρείς στο τέλος αν μπήκες ή δεν μπήκες . ;)

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:33:56 pm »
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Υπόθεση κάνω απλά. Δεν έχω κάποια πληροφορία...

Μέχρι τώρα ίσχυε το εξής. Έβγαζαν έναν πίνακα με τους επιτυχόντες ανά πόλη. Πχ περνούσαν οι 5 πρώτοι. Αυτοί είχαν κατοχυρώσει τη θέση στη συγκεκριμένη πόλη και δεν την έχαναν ακόμα και αν πχ είχαν κάνει λάθος στον 6ο και δεν του είχαν προσμετρήσει ένα προσόν. Μετά έκανε ο 6ος την ένσταση και τον έπαιρναν και αυτόν. Έτσι έβλεπες το φαινόμενο να εμφανίζονται κάποιοι μετά τις ενστάσεις, ενώ κάποιοι ήταν ευνοημένοι καθώς αν δεν είχε γίνει "λάθος" δεν θα είχαν καν στους επιτυχόντες. Ίσως τώρα έχουν αποφασίσει να προηγούνται οι ενστάσεις, ώστε να βγάλουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων τον πίνακα με τους επιτυχόντες ανά πόλη. Αν γίνει έτσι είναι θετικό.

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:35:59 pm »
Εγώ γελάω με τους μη εισακτεόυς λόγω του μη γνήσιου της υπογραφής....Τί κουφό και αυτό?Τουλάχιστον   επέστρεψαν  το 50ευρω στους  ανθρώπους?Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά????????

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:39:40 pm »
Εγώ γελάω με τους μη εισακτεόυς λόγω του μη γνήσιου της υπογραφής....Τί κουφό και αυτό?Τουλάχιστον   επέστρεψαν  το 50ευρω στους  ανθρώπους?Που πάνε όλα αυτά τα λεφτά????????
Εγώ απορώ (χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός) με όσους πληρώνουν 50 ευρώ για να καταθέσουν την αίτηση και δεν έχουν φροντίσει να διαβάσουν την προκήρυξη που ζητάει επικυρωμένα αντίγραφα, ή την έχουν διαβάσει και δεν φρόντισαν να τα επικυρώσουν! Όχι μόνο δεν θα τα πάρουν πίσω, αλλά πολλοί από αυτούς παίζει να πληρώσουν και νέο παράβολο για να κάνουν ένσταση!

Αποσυνδεδεμένος alexlion

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:47:23 pm »
Εγώ απορώ (χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός) με όσους πληρώνουν 50 ευρώ για να καταθέσουν την αίτηση και δεν έχουν φροντίσει να διαβάσουν την προκήρυξη που ζητάει επικυρωμένα αντίγραφα, ή την έχουν διαβάσει και δεν φρόντισαν να τα επικυρώσουν! Όχι μόνο δεν θα τα πάρουν πίσω, αλλά πολλοί από αυτούς παίζει να πληρώσουν και νέο παράβολο για να κάνουν ένσταση!
Αυτό είναι καινούργιο με το γνήσιο της υπογραφής .Παλιά δεν το ζητούσαν.Κάναν και επισήμανση στο site γι'αυτό και το ψιλιάστηκα οτι πολλοί δεν θα το δούν και θα κοπούν.Αλλά γιατί τόσα λεφτά?Με τέτοια φτώχια  στην Ελλάδα.Που πάνε αυτά τα λεφτά?Ποιος τα τσεπώνει?Γιατί δεν βγάζουν καμιά ανακοίνωση?Ακόμα και το εαπ μείωσε τα δίδακτρα αυτοί γιατί να ζητάνε τόσο μεγάλο παράβολο?Μας τρέχουν τα 50ευρω από τα μπατζάκια????? >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2011, 03:01:01 pm από alexlion »

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 02:48:56 pm »
Αυτό είναι καινούργιο με το γνήσιο της υπογραφής .Παλιά δεν το ζητούσαν.Κάναν και επισήμανση στο site γι'αυτό και το ψιλιάστηκα οτι πολλοί δεν θα το δούν και θα κοπούν.Αλλά γιατί τόσα λεφτά?Με τέτοια φτώχια  στην Ελλάδα.Που πάνε αυτά τα λεφτά?Ποιος τα τσεπώνει?Γιατί δεν βγάζουν καμιά ανακοίνωση?Ακόμα και το εαπ μείωσε τα δίδακτρα αυτοί γιατί να ητάνε τόσο μεγάλο παράβολο?Μας τρέχουν τα 50ευρω από τα μπατζάκια????? >:(
Όντως είναι απαράδεκτο να ζητάνε τόσα χρήματα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)