0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: penro στις Οκτωβρίου 21, 2011, 06:00:01 pmπαντως μου φαινεται πολυ δικαιη η διαδικασια φετος. Πρωτα γινονται οι πινακες βαθμολογιας. Υποβαλλονται οι ενστασεις. Μετα διαμορφωνονται οι πινακες επιτυχοντων και οποιος δεν παρουσιαστει καλουν τους επομενους. Δεν μου φαινεται να μπαζει απο καπου...Όντως η διαδικασία φαίνεται να είναι καλύτερη φέτος, αλλά τραβάει πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνει η προκήρυξη από τον Μαιο ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι έτοιμα όλα.
παντως μου φαινεται πολυ δικαιη η διαδικασια φετος. Πρωτα γινονται οι πινακες βαθμολογιας. Υποβαλλονται οι ενστασεις. Μετα διαμορφωνονται οι πινακες επιτυχοντων και οποιος δεν παρουσιαστει καλουν τους επομενους. Δεν μου φαινεται να μπαζει απο καπου...
εγω παιδια δεν καταλαβα, δλδ τωρα απλα βγηκαν οι βαθμολογιες και περιμενουμε μετα τις ενστασεις τα αποτελεσματα?
Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο σημείο του site της aspete υπάρχει το έντυπο της ένστασης?Δεν το βρίσκω πουθενά..
Ηθελα να ρωτήσω το εξής:είμαι Τρίτη κατα σειρά στην πρώτη μου προτίμηση και είμαι μέσα στους εισακτεους. υπάρχουν όμως και άλλα άτομα που έχουν μεγαλύτερη βαθμολογία αλλά έχουν την πόλη προτίμησης μου 3,4,5 επιλογή. Ποιος έχει προτεραιότητα;