0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους δεν μέτρησαν τη 2η ξένη γλώσσα... Το αναφέρω επειδή την έχουμε πατήσει αρκετοί στο παρελθόν. Πριν κάνετε ένσταση σιγουρευτείτε ότι στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνεται το πτυχίο που έχετε σε κάποια κατηγορία. Πχ για όσους έχουν πάρει πριν χρόνια το Grundstufe, δεν δίνει μόρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί θεωρείται "μέτρια" γνώση ξένων γλωσσών, ενώ προσμετρούνται μόνο τα πτυχία με καλή-πολύ καλή-άριστη γνώση. Το λέω για να μη χάσετε τσάμπα τα χρήματα της ένστασης.
Δηλαδή αν δεν περνάνε στις άλλες πόλεις θα περάσουν στην πόλη που πέρασα,έστω και αν είναι για αυτούς τελευταία επιλογή;
Έχω ίδια μόρια με άλλον υποψήφιο, εμένα είναι πρώτη επιλογή ενώ του άλλου υποψήφιου είναι δεύτερη.τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Παράθεση από: gpapage στις Οκτώβριος 21, 2011, 10:13:45 μμΓια όσους δεν μέτρησαν τη 2η ξένη γλώσσα... Το αναφέρω επειδή την έχουμε πατήσει αρκετοί στο παρελθόν. Πριν κάνετε ένσταση σιγουρευτείτε ότι στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνεται το πτυχίο που έχετε σε κάποια κατηγορία. Πχ για όσους έχουν πάρει πριν χρόνια το Grundstufe, δεν δίνει μόρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί θεωρείται "μέτρια" γνώση ξένων γλωσσών, ενώ προσμετρούνται μόνο τα πτυχία με καλή-πολύ καλή-άριστη γνώση. Το λέω για να μη χάσετε τσάμπα τα χρήματα της ένστασης.Εγώ πήρα δεύτερη γλώσσα τον Μάιο για την ΑΣΠΑΙΤΕ και μου έστειλαν το πτυχίο τον Σεπτέμβριο. Θα πέρναγα σε 3 πόλεις με αυτό
Παράθεση από: Radius στις Οκτώβριος 21, 2011, 10:21:32 μμΠαράθεση από: gpapage στις Οκτώβριος 21, 2011, 10:13:45 μμΓια όσους δεν μέτρησαν τη 2η ξένη γλώσσα... Το αναφέρω επειδή την έχουμε πατήσει αρκετοί στο παρελθόν. Πριν κάνετε ένσταση σιγουρευτείτε ότι στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνεται το πτυχίο που έχετε σε κάποια κατηγορία. Πχ για όσους έχουν πάρει πριν χρόνια το Grundstufe, δεν δίνει μόρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί θεωρείται "μέτρια" γνώση ξένων γλωσσών, ενώ προσμετρούνται μόνο τα πτυχία με καλή-πολύ καλή-άριστη γνώση. Το λέω για να μη χάσετε τσάμπα τα χρήματα της ένστασης.Εγώ πήρα δεύτερη γλώσσα τον Μάιο για την ΑΣΠΑΙΤΕ και μου έστειλαν το πτυχίο τον Σεπτέμβριο. Θα πέρναγα σε 3 πόλεις με αυτό Έτσι την έπαθα κ εγώ κάποτε κ περίμενα άλλη μια χρονιά..
Πόσους παίρνουν σε κάθε πόλη? Υπάρχει αριθμός?
Γεια σας!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί είμαι αρκετά μπερδεμένη και δεν ξέρω τί να κάνω. Η Ασπαίτε ανακοίνωσε ελάχιστες θέσεις για τη σχολή μου και όπως ήταν φυσικό δήλωσα στην πόλη μου αλλά και σε άλλη πόλη 250χλμ. μακριά. Είμαι δεύτερη στην σειρά βαθμολογίας και οπότε περνάω στην άλλη πόλη αφού ο πρώτος δήλωσε την πόλη μου και θα πάει εκεί. Μετά από σύντομη έρευνα είδα ότι τα μαθηματα είναι υποχρεωτικά, αρκετές ώρες την εβδομάδα (19-20) και καθημερινά. Όντας παντρεμένη, εργαζόμενη και μητέρα ενός μωρού, αναρωτιέμαι πώς μπορώ να παρακολουθήσω το εππαικ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο. Εψαξα μήπως υπαρχει η περίπτωση να παρακολουθήσω μέσω ιντερνετ τα μαθήματα αλλά το e-class της ασπαίτε αναφέρεται μόνο στην ενίσχυση διδασκαλίας. Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω το πρόγραμμα μέσω απόστασης?Στο μυαλό μου όταν έκανα την αίτηση το είχα πολύ διαφορετικό, ότι απλά θα πήγαινα στις εξετάσεις χωρίς να παρακολουθώ καθημερινά, όπως και στα πανεπιστήμια. Σαφώς δεν έχω πρόβλημα να πάω εκεί κάποιες φορές αλλά το καθημερινό πώς θα γίνει με τόσα χλμ. διαφορά? Περιμένω τις γνώμες μας γιατί πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν θέλω να παρατήσω τη θέση αλλά μάλλον για εκεί το βλέπω.... Φιλικά...