0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο Ηνωμένο
Επίσης καλό θα ήταν μερικοί να μην αποτρέπουν νέους συναδέλφους απ' το να κάνουν τα χαρτιά τους για οτιδήποτε. Σύμφωνοι, να τους λέμε πως έχει η κατάσταση, αλλά όχι να κάνουμε τους προφήτες με κουβέντες του στυλ: "ΑΣΕΠ δεν θα γίνει ποτέ ξανά" ή "το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ είναι άχρηστο από εδώ και πέρα". Ακόμα και αν έτσι φαίνεται να είναι ποιος μπορεί να το ξέρει απόλυτα με τόση σιγουριά? Ας κάνει ο κανένας αίτηση όπου νομίζει, δεν χάνει τίποτα (πέραν των 50
Το πως λειτουργεί το σύστημα εισαγωγής στην ΑΣΠΑΙΤΕ είναι γνωστό, όπως και το 99% των συστημάτων σε αυτή τη χώρα παρουσιάζει βασικές ελλείψεις, αδικίες κ.λ.π. Το θέμα είναι όμως κάνουμε κάτι συλλογικά (μιλάω για τις τεχνικές ειδικότητες) για να πιέσουμε έτσι ώστε μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος για παιδαγωγική κατάρτιση να την αποκτήσει εύκολα? Το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι οι άλλοι επωφελούνται και αδικούμαστε, αλλά στην τελική και εμείς με τους ίδιους κανόνες παίζουμε και δεν κάνουμε κάτι για να τους αλλάξουμε. Δεν τη "λέω" σε κανέναν - βάζω και τον εαυτό μου στα παραπάνω, αλλά δεν μπορώ αυτή την αέναη Ελληνική γκρίνια κάθε χρόνο την ίδια εποχή και για κάθε εποχή και θέμα. Sorry για το off-topic...
Εγώ ξέρω ότι με το πτυχίο του ΤΕΙ επί 4 χρόνια έκανα αιτήσεις στα σχολεία και δεν με πήραν ποτέ. Τελεταία ήμουν στη θέση 272 από τους 400 τόσους. Πέρυσι που τελείωσα το ΕΠΠΑΙΚ ανέβηκα στην 24η θέση στους 453. Αν μου μετρούσαν και την προυπηρεσία του ΟΑΕΔ θα άλλαζα πίνακα και θα ξεπερνούσα όλους όσους δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ.
Παράθεση από: RENEGADE στις Ιουλίου 02, 2012, 08:21:55 pmΕγώ ξέρω ότι με το πτυχίο του ΤΕΙ επί 4 χρόνια έκανα αιτήσεις στα σχολεία και δεν με πήραν ποτέ. Τελεταία ήμουν στη θέση 272 από τους 400 τόσους. Πέρυσι που τελείωσα το ΕΠΠΑΙΚ ανέβηκα στην 24η θέση στους 453. Αν μου μετρούσαν και την προυπηρεσία του ΟΑΕΔ θα άλλαζα πίνακα και θα ξεπερνούσα όλους όσους δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ.Δηλαδή παραμένεις ακόμα στο πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας, απλά προηγείσαι;;Eίπαμε ο καθένας κοιτάει το μέλλοντου. Μπορεί ξαφνικά π.χ. να πας ωρομίσθιος και να μπεις μετά και στον κανονικό πίνακα. Ποτέ δεν ξέρει κανείς.