0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα υπόλοιπα που γράφεις όπως είπα και πριν έχουν να κάνουν με το τι εφαρμόζει κάθε ΠΥΣΔΕ. Το δικό μου ΠΥΣΔΕ εφαρμόζει αυτό που έγραψα εγώ. Προσωπικά έχω μεγάλο παρελθόν με την έννοια της υπεραριθμίας. Έχω συμβουλευτεί δικηγόρο κλπ. Οπότε ας αφήσουμε το κάθε ΠΥΣΔΕ να εφαρμόζει αυτό που κατά καιρούς θεωρεί σωστό.
Καλημέρα!Είχα μια μίνι διαφωνία με τη Διευθύντριά μου για το εξής θέμα και θα θέλαμε τα φώτα σας: εκπαιδευτικός (όχι νεοδιόριστος) ο οποίος μετατίθεται στο χ ΠΥΣΔΕ , παίρνει οργανική θέση και παράλληλα ζητά και παίρνει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ από την πρώτη χρονιά... χρωστά να υπηρετήσει την οργανική του ή θεωρείται ότι την υπηρέτησε;;
Αν δεν κάνω λάθος, όταν κάποιος μόνιμος πάρει οργανική ακόμη κι αν ζητήσει αμέσως απόσπαση μπορεί από την επόμενη κιόλας χρονιά να αιτηθεί εκ νέου μετάθεση σε άλλο ΠΥΣΔΕ ή απόσπαση αλλά ΔΕΝ μπορεί να αιτηθεί βελτίωση θέσης (εντός ΠΥΣΔΕ).
Οι νεοδιόριστοι που έχουν τοποθετηθεί προσωρινά τον πρώτο χρόνο, έχουν δικαίωμα να αιτηθούν βελτίωση θέσης κατά την διάρκεια της χρονιάς;
Βελτίωση θέσης = Μετάθεση εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Οπότε οχι δεν έχουν το διακαίωμα.
Αυτό που λες θα ίσχυε αν είχαν οργανική. Εδώ μιλάμε για προσωρινή τοποθέτηση. Θα πάρω την Δευτέρα να ρωτήσω, απλά έλεγα μήπως ξέρει κανείς.
Ναι έχουμε και μάλιστα έχουν πάρει κι όλας κάποιοι πήρα κι εγώ στην διεύθυνση μου και ρώτησα για μένα και μου είπαν γίνεται και μου έστειλαν και τη φόρμα στο μέιλ γιατί δεν μπορούσα να τη βρω.