0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Jen στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:50:36 pmΑν όχι, κ σύμφωνα με τον οαεδ της περιοχής που για να βγω ταμείο τον Ιούνιο πρεπει να έχω 125 ένσημα από 15/4/09 ως 15/4/10, δεν τα συμπληρώνω με τίποτα. Για να βγείς ταμείο τον Ιούνιο πρέπει να έχεις 125 ένσημα απο την ημέρα της πρόσληψης μέχρι 15/4/10!Και γώ έτσι νόμιζα μέχρι που ήρθε η ώρα να συνεχίσω το προηγούμενο.
Αν όχι, κ σύμφωνα με τον οαεδ της περιοχής που για να βγω ταμείο τον Ιούνιο πρεπει να έχω 125 ένσημα από 15/4/09 ως 15/4/10, δεν τα συμπληρώνω με τίποτα.
Και ξαναρωτάω, walkleon, γιατί μάλλον δεν είδες το μήνυμά μου: όταν χρειάστηκε να συνεχίσεις το περσινό επίδομα, πόσο ήταν; Όσο παίρνουμε πάντα ή μειωμένο; Γιατί θυμάμαι παλιά που ήταν με επιταγές, το ποσό έφθινε όσο πλησίαζε στο Μάιο. Μέτρησα τώρα τα ένσημά μου από 28/9 μέχρι 15/4 και είναι 108.
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 14, 2009, 09:33:53 amΚαι ξαναρωτάω, walkleon, γιατί μάλλον δεν είδες το μήνυμά μου: όταν χρειάστηκε να συνεχίσεις το περσινό επίδομα, πόσο ήταν; Όσο παίρνουμε πάντα ή μειωμένο; Γιατί θυμάμαι παλιά που ήταν με επιταγές, το ποσό έφθινε όσο πλησίαζε στο Μάιο. Μέτρησα τώρα τα ένσημά μου από 28/9 μέχρι 15/4 και είναι 108.
Η επιδότηση αρχίζει από την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, εκτός αν κατατεθούν το πρώτο εφταήμερο από την καταγγελία, οπότε η επιδότηση αρχίζει από την έβδομη ημέρα.
Καλημέρα,να ρωτήσω και εγώ κάτι. Εγω σκοπευω να συνεχίσω το περσινο επίδομα που έκοψα λόγω πρόσληψης. Θα πρέπει να έχω συγκεντρώσει αυτά τα 125 ένσημα (εκτός των τελευταιων 2 μηνών) ή δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και συνεχίζω επίδομα που ουσιαστικά "μου χρωστάνε"; Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε διευκρίνηση
Θα πάρω το θάρρος να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κάποιος βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση. Πήρα επίδομα ανεργίας πέρσι μέχρι τον Οκτώβριο. Είχα υπόλοιπο περίπου 2,5 μήνες. Τα ένσημα που έχω από τότε δεν επαρκούν για να τεκμηριώσω νέο επίδομα. Απ' ότι έχω καταλάβει δικαιούμαι να συνεχίσω το επίδομα των 2,5 μηνών μέχρι την ολοκλήρωσή του. Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσω για την συνέχιση του επιδόματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παράθεση από: gpapage στις Ιουνίου 30, 2010, 03:06:08 amΘα πάρω το θάρρος να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κάποιος βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση. Πήρα επίδομα ανεργίας πέρσι μέχρι τον Οκτώβριο. Είχα υπόλοιπο περίπου 2,5 μήνες. Τα ένσημα που έχω από τότε δεν επαρκούν για να τεκμηριώσω νέο επίδομα. Απ' ότι έχω καταλάβει δικαιούμαι να συνεχίσω το επίδομα των 2,5 μηνών μέχρι την ολοκλήρωσή του. Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσω για την συνέχιση του επιδόματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Τα δικαιολογητικά είναι ακριβώς τα ίδια που θα πήγαινες αν ξαναέβγαινες στο ταμείο ανεργίας. Δηλάδή: - απόλυση από τον εργοδότη- τα ένσημα του τελευταίου 14μηνου αναλυτικά από το το ικα- τα ενσημα των δυο τελευταίων μηνών επικυρωμένα από το αρμόδιο ικα που ανήκει η εργασία σου- ταυτότητα- λογαριασμό εθνικής: φωτοτυπία το Ι
Παράθεση από: kbmarina στις Ιουνίου 30, 2010, 08:49:10 amΤα δικαιολογητικά είναι ακριβώς τα ίδια που θα πήγαινες αν ξαναέβγαινες στο ταμείο ανεργίας. Δηλάδή: - απόλυση από τον εργοδότη- τα ένσημα του τελευταίου 14μηνου αναλυτικά από το το ικα- τα ενσημα των δυο τελευταίων μηνών επικυρωμένα από το αρμόδιο ικα που ανήκει η εργασία σου- ταυτότητα- λογαριασμό εθνικής: φωτοτυπία το Ι
Τα δικαιολογητικά είναι ακριβώς τα ίδια που θα πήγαινες αν ξαναέβγαινες στο ταμείο ανεργίας. Δηλάδή: - απόλυση από τον εργοδότη- τα ένσημα του τελευταίου 14μηνου αναλυτικά από το το ικα- τα ενσημα των δυο τελευταίων μηνών επικυρωμένα από το αρμόδιο ικα που ανήκει η εργασία σου- ταυτότητα- λογαριασμό εθνικής: φωτοτυπία το Ι
Παράθεση από: gpapage στις Ιουνίου 30, 2010, 04:09:17 pmΠαράθεση από: kbmarina στις Ιουνίου 30, 2010, 08:49:10 amΤα δικαιολογητικά είναι ακριβώς τα ίδια που θα πήγαινες αν ξαναέβγαινες στο ταμείο ανεργίας. Δηλάδή: - απόλυση από τον εργοδότη- τα ένσημα του τελευταίου 14μηνου αναλυτικά από το το ικα- τα ενσημα των δυο τελευταίων μηνών επικυρωμένα από το αρμόδιο ικα που ανήκει η εργασία σου- ταυτότητα- λογαριασμό εθνικής: φωτοτυπία το Ι