0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη που κανω την ερωτηση εδω, αλλα ίσως καποιος να ξερει. Επρεπε, συμφωνα με το αυτοκολλητο της καρτας, να την ανανεώσω σήμερα. Νομιζα οτι εχω περιθωριο 5 ημερων μετα την ημ/νια αυτη να παω, αλλα μολις μου ειπαν (καποιοι γνωστοι) οτι πρεπει να γινει η ανανεωση το αργοτερο τη "μερα του αυτοκολλητου". Ξερεις κανεις κατι για αυτο? κ παλι συγνωμη για την ασχετη ισως ερωτηση!
...Θα δειξει αυριο, καθως φετος δεν δικαιουμαι επιδομα, αλλα θα παρω μια δοση που ειναι υπολοιπο της περσινης χρονιας (ειχα κανει διακοπη).
Ισχύει αυτό? Αν σου βγαλουν επιδομα πχ για 5 μήνες και πάρεις μόνο τους 2 και κάνεις διακοπή λογω διορισμού (ωρομισθιος) μπορείς να πάρεις τους υπολοιπους 3 τη επόμενη χρονιά? Αυτό στην περιπτωση που δεν συμπληρώνεις το ελαχιστο οριο ημερομισθιων 125 γιατι αν το συμπληρώνεις φανταζομαι παίρνεις νεο επίδομα.ευχαριστω
θα ηθελα να ρωτησω κατι:εχω βγει σε ταμειο για 12 μηνες.αν με προσλαβουν σε φροντιστηριο και ως το καλοκαιρι δεν εχω συμπληρωσει τα ενσημα για να ξαναπαρω μπορω να παρω οσα θα απομεινουν απο την τωρινη αποφαση??
Παράθεση από: firiki στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 08:58:53 pmθα ηθελα να ρωτησω κατι:εχω βγει σε ταμειο για 12 μηνες.αν με προσλαβουν σε φροντιστηριο και ως το καλοκαιρι δεν εχω συμπληρωσει τα ενσημα για να ξαναπαρω μπορω να παρω οσα θα απομεινουν απο την τωρινη αποφαση??Ναι
10 Ιουνίου πληρώνομαι κάθε φορά, αν γίνει διακοπή στης 8 Ιουνίου σχεδόν θα πάρω όλο το μήνα και μένει ακόμηένας μήνας γιατί μετά λήγει, γνωρίζετε σε πόσο καιρό από την απόλυση μπορώ να πάρω τη συνέχιση της επιδότησης(η δουλειά μου είναι εποχιακή περίπου τρεις μήνες) θα μπορέσω να πληρωθώ το μήνα ή θα διαγραφεί;
Αν δηλαδή ένας εκπαιδευτικός δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ένσημα για να πάρει επίδομα ανεργίας μία χρονιά, αλλά έπαιρνε την προηγούμενη, μπορεί να πάρει το υπόλοιπο από το προηγούμενο επίδομα ανεργίας εφόσον του έχουν περισσέψει μήνες που δεν τους είχε πάρει;
Παράθεση από: ELEN LIA στις Ιουνίου 08, 2011, 09:28:06 pm10 Ιουνίου πληρώνομαι κάθε φορά , αν γίνει διακοπή στης 8 Ιουνίου σχεδόν θα πάρω όλο το μήνα και μένει ακόμη ένας μήνας γιατί μετά λήγει, γνωρίζεται σε πόσο καιρό από την απόλυση μπορώ να πάρω τη συνέχιση της επιδότησης (η δουλειά μου είναι εποχιακή περίπου τρεις μήνες) θα μπορέσω να πληρωθώ το μήνα ή θα διαγραφεί?Δεν υπάρχει προθεσμία μέσα στην οποία δικαιούσαι τη συνέχιση της επιδότησης. Μπορείς να την πάρεις όποτε μείνεις άνεργη αν δεν έχεις τα ένσημα να ξαναβγείς κανονικά σε νέα επιδότηση. Δε χάνεις ποτέ το δικαίωμα.Φαντάσου ότι εγώ παίρνω το ένα καλοκαίρι για 3-4 μήνες την επιδότηση και όταν απολύομαι την επόμενη σχολική χρονιά παίρνω τη συνέχεια άλλους 3-4 μήνες. Μια χρονιά μόνο είχα πρόβλημα επειδή εισέπραξα όλο το μήνα ενώ δεν έπρεπε, παρόλο που ήθελε 2-3 μέρες για να κλείσει όλος ο μήνας.
10 Ιουνίου πληρώνομαι κάθε φορά , αν γίνει διακοπή στης 8 Ιουνίου σχεδόν θα πάρω όλο το μήνα και μένει ακόμη ένας μήνας γιατί μετά λήγει, γνωρίζεται σε πόσο καιρό από την απόλυση μπορώ να πάρω τη συνέχιση της επιδότησης (η δουλειά μου είναι εποχιακή περίπου τρεις μήνες) θα μπορέσω να πληρωθώ το μήνα ή θα διαγραφεί?