0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από εμένα! Αφού προκοπή δεν είδα από το τρέξιμο ως ωρομίσθια και από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που έκανα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και με το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό . Εχθές με ενημέρωσαν πως έγινα δεκτή και ξεκινάω Σεπτέμβρη. Έχω αγχωθεί βέβαια με αυτά που διαβάζω. Δουλεύω 7-3, κάποια απογεύματα κάνω μάθημα την κόρη μου και την ανηψιά μου, χώρια τις δραστηριότητες που έχουν τα παιδιά. Θα το βγάλω το μεταπτυχιακό ή τζάμπα θα πάνε τα λεφτά; Θέλω να πω, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες; Με εντατικό διάβασμα τα Σαββατοκύριακα βγαίνει;
Καλησπέρα σας! Ξέρετε αν επηρεάζεται και το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό μετά την ανακοίνωση του ΔΟΑΤΑΠ;
Μάλλον όχι γιατί υπάρχει συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πατρών.
Πάντως σχετική ανακοίνωση απο το Πανεπιστήμιο δεν εχει βγει. Ειναι κ το θέμα του αν θα γίνονται δια ζωσης συναντήσεις ,που μεχρι τώρα νομίζω δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο. Αλλα τώρα αν.κατάλαβα σωστά τις ζηταει το ΔΟΑΤΑΠ
Γεια σας και από μένα σκέφτομαι να ξεκινήσω και γω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες αν οι εβδομαδιαίες τηλε-διαλέξεις είναι υποχρεωτικές, καθώς εργάζομαι από το μεσημέρι και μετά.
Μπορείς να της παρακολουθήσεις βιντεοσκοπημενες όποτε θες εσύ.