0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα σεμινάρια ειδικής αγωγής δεν έχουν καταργηθεί αλλά σε βάζουν στον επικουρικό πίνακα ειδικής αγωγής και για τους πίνακες γενικής δίνουν φυσικά λιγότερα μόρια από ένα μεταπτυχιακό. Προσοχή! Τα σεμινάρια έχουν κατώτατο αριθμό ωρών (νομίζω 300) και να διαρκούν τουλάχιστον 7 μήνες (με επιφύλαξη οι αριθμοί, ψάξτο) ώστε να αναγνωρίζονται. Υπάρχουν και σεμινάρια που πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά.
Η είσοδος στους επικουρικούς πίνακες εξαρτάται από τον κλάδο.Για παράδειγμα στον κλάδο ΠΕ02 δεν υπάρχει καμία περίπτωση πρόσληψης αν δεν είσαι στον κύριο πίνακες ΕΑΕ.Στον κλάδο ΠΕ03 και σε άλλους κλάδους, συνάδελφοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές στις δομές της ΕΑΕ χωρίς κανένα απολύτως προσόν είτε σεμινάριο είτε μεταπτυχιακό.Ο κλάδος των ΠΕ02 μετρά 35.000 εκπαιδευτικών και ο κλάδος των ΠΕ03 8.000.
Το γνωριζω. Απλά απάντησα στην ερώτηση της συναδέλφου σχετικά με το αν έχουν καταργηθεί τα σεμινάρια. Σαφώς κι ενα μεταπτυχιακό ανοίγει περισσότερες πόρτες και είναι ανώτερο από ένα σεμινάριο.
Καλημέρα συνάδελφοι!Καμιά πληροφορία για τα μαθήματα 510 και 552;
Το 510 μου είπαν ότι είναι δύσκολο, αλλά το πήρα για το νέο εξάμηνο γιατί δεν είχα άλλες επιλογές.
Το 510 ασχολείται με την εκπαιδευτική έρευνα. Μαθαίνεις στην ουσία όλα τα στάδιά της και οι εβδομαδιαίες δραστηριότητες επικεντρώνονται ακριβώς σε αυτά τα στάδια. Στο τέλος του εξαμήνου η τελική εργασία είναι έρευνα επιλογής δικής σου, δηλαδή είτε ποσοτική είτε ποιοτική.
Καλησπέρα σας! Κι εγώ επέλεξα 521,510 και 552. Θα ήθελα πληροφορίες για μεταξύ 510 και 511 καθώς και ανάμεσα 552 και 526 ποια είναι λίγο πιο εύκολα;
Το 526 είναι εύκολο και το πέρασα και με καλό βαθμό. Το 510 όπως έχω προαναφέρει μου είπαν ότι είναι δύσκολο όπως και όλα τα μαθήματα που έχουν να κάνουν με έρευνα και με ψυχολογία.
Για το 552 γνωρίζεις κάτι; Επίσης αναφέρεις για 526 μεγάλη εργασία..