0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το λέω αυτό διότι, εφόσον το μαστερ τελείωνει τον ιανουάριο του 2014 ως ελάχιστο, εννοείται ότι πολύ θα θέλουν να τελειώσουν σε 1 έτος, μιας και αν τελειώσουν τον Μάιο δεν θα προλάβουν να περάσουν κρίση από το ΔΟΑΤΑΠ μέχρι το Ιουλίο που βγαίνει η προκήρυξη αναπληρωτών ειδικής αγωγής. Ο ΔΟΑΤΑΠ κάνει τουλάχιστον 3 μήνες να δώσει πιστοποιητικό αναγνωρισης στον καθένα, από την στιγμή που κάποιος καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ, το οποίο κυμαίνεται στα 180 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Καλησπέρα! Και γω χωρίς κωδικούς ακόμη... Τελος πάντων, θα θελα να ρωτήσω τελικά ξέρει κανείς αν είμαστε πολλοί απο Θεσσαλονίκη ωστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μας κάνουν εξετάσεις εδώ? Στο γραφείο στην Ελλάδα που ρώτησα μου είπαν οτι δεν ξέρουν κατι τετοιο αλλά με τηλεφωνική επικοινωνία στην Κύπρο, είπαν οτι υπάρχει πιθανότητα να κάνουν εξετάσεις Θεσσαλονίκη ή Κοζάνη (έστω..!) για εμας τους βόρειους.Ξέρει κανείς κάτι νεότερο?Επίσης επειδή με έχει φάει η περιέργεια, μέχρι πόσα μαθήματα το μέγιστο μπορούμε να δηλώσουμε?
Το μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:16:19 pmΤο μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.Σ ευχαριστώ πολύ!!Το σεμινάριο που θα γίνει? είναι υποχρεωτικό?
Όσοι έχουν πάρει κωδικούς και έχουμε τα ίδια μαθήματα (500, 511, 591) θα τους παρακαλούσα αν μπορούν να μου πούνε ποια βιβλία θα χρειαστούμε.Για το 511 νομίζω το ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (COHEN LOUIS, MANION LAWRENCE, MORRISON KEITH ;
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 03:18:42 pmαααα δεν θα τα παμε καλά τόσοι πολλοί?τόσοι πάντως δεν είναι όλοι στον πίνακα αγωγής του κλάδου μου...τέλος πάντων θα αποκτήσουμε μόρφωση..κορίτσια εγω βλέπω και τα 2 μαθήματα 511 621 sto moodle.μιας που επιλέξαμε τα ίδια μαθήματα κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμη κωδικούς για να δω περί τίνος πρόκειται, για κάνε βρε KAR μια πρώτη εκτίμηση (δύσκολα-εύκολα, απαιτητικά ή όχι κλπ.) για να μου φύγει ένα μικρό ποσοστό του άγχους και της περιέργειάς μου...
αααα δεν θα τα παμε καλά τόσοι πολλοί?τόσοι πάντως δεν είναι όλοι στον πίνακα αγωγής του κλάδου μου...τέλος πάντων θα αποκτήσουμε μόρφωση..κορίτσια εγω βλέπω και τα 2 μαθήματα 511 621 sto moodle.
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 11:37:10 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:23:16 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψηςεχω την αίσθηση ότι μας έβαλαν στην ίδια ομάδα εργασίας για το 621 ομάδα c..ναι ειμαστε στην ιδια ομαδα!!!τελεια!!ποσοι ομως ειμαστε στην ιδια ομάδα κ μεχρι ποτε πρεπει να παραδωσουμε την εργασια;ουφ αγχωθηκα λιγο
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:23:16 pmΠαράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψηςεχω την αίσθηση ότι μας έβαλαν στην ίδια ομάδα εργασίας για το 621 ομάδα c..
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:12:11 pmΠαράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?sorry σημερα το ειδα..για το 621 ειδικη της συμπεριληψης
Παράθεση από: atherina στις Φεβρουαρίου 05, 2013, 10:10:27 pmΜόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..για ποιο μάθημα?
Μόλις μπηκα!!διαβασα τις σημειωσεις κ κατέβασα κ ενα κειμενο που πρεπει να διαβασουμε κ παρακολουθησα το πρωτο μαθημα. ειναι ηχογραφημενο κ το ακους ενω βλεπεις κ τις σημειωσεις απο powerpoint. δειτε οπωσδηποτε τα βιντεακια στο προηγουμενο λινγκ που σας εγραψα γιατι οντως βοηθανε..υ.γ. ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσους τους εχουν καθυστερησει τους κωδικους..