0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς ακόμα χωρίς κωδικούς....
Παράθεση από: γλυκάνισο στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:27:30 pmΠαράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:16:19 pmΤο μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.Σ ευχαριστώ πολύ!!Το σεμινάριο που θα γίνει? είναι υποχρεωτικό?ναι είναι υποχρεωτικό και απ'όσο ξέρω θα γίνει κατά κάποιο τρόπο όπως το web conference.Λεπτομέρειες δεν ξέρω...
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:16:19 pmΤο μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.Σ ευχαριστώ πολύ!!Το σεμινάριο που θα γίνει? είναι υποχρεωτικό?
Το μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.
Άννα μόλις τα είδα πάγωσα λίγο, μετά αποφάσισα να μην πανικοβληθώ σήμερα ψύχραιμα διάβασα είδα το βιντεάκι κάτι γίνεται στο 621, στο 511 διάβασα τις σημειώσεις έχασα τη μπάλα...είναι απαιτητικά, η τελική εργασία με αγχώνει λίγο και ο χρόνος...ΑΛΛΑ ήρεμα θα μπούμε στο κλίμα και όλα μετά θα κυλάνε φυσιολογικά..εξαρτάται βέβαια και τι σπουδές έχεις κάνει πριν..αν για παράδειγμα έχεις τελειώσει φιλολογία ή παιδαγωγικό νομίζω ότι είναι πιο εύκολο..εγω που τελείωσα πληροφορική τον θέλω τον κώδικά μου και την μαθηματική πράξη ρε παιδί μου!!!ηρεμία και θα τα καταφέρουμε!!!
Παράθεση από: KAR στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:55:04 pmΆννα μόλις τα είδα πάγωσα λίγο, μετά αποφάσισα να μην πανικοβληθώ σήμερα ψύχραιμα διάβασα είδα το βιντεάκι κάτι γίνεται στο 621, στο 511 διάβασα τις σημειώσεις έχασα τη μπάλα...είναι απαιτητικά, η τελική εργασία με αγχώνει λίγο και ο χρόνος...ΑΛΛΑ ήρεμα θα μπούμε στο κλίμα και όλα μετά θα κυλάνε φυσιολογικά..εξαρτάται βέβαια και τι σπουδές έχεις κάνει πριν..αν για παράδειγμα έχεις τελειώσει φιλολογία ή παιδαγωγικό νομίζω ότι είναι πιο εύκολο..εγω που τελείωσα πληροφορική τον θέλω τον κώδικά μου και την μαθηματική πράξη ρε παιδί μου!!!ηρεμία και θα τα καταφέρουμε!!!Αχχχχ KAR να ξερες πόσο σε νιώθω!!! Και γω είμαι φυσικός και είμαι σίγουρη οτι θα τα παίξω λιγάκι με το που θα δω όλα τα θεωρητικά μαθήματα μαζί αλλά επειδή μ αρέσει πολύ το αντικείμενο ας ελπίσουμε οτι θα πάνε όλα καλά στο τέλος!!
Παράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:16:19 pmΤο μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.Εγώ με 18μηνο δήλωσα 2 μαθήματα+1 σεμινάριο, το 2 είναι απλά προτεινόμενο, τρία μου είπαν ότι είναι το μέγιστο.
Παράθεση από: elia στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 10:26:27 pmΠαράθεση από: annap στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 09:16:19 pmΤο μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο αν επιθυμείς το 12άμηνο πρόγραμμα. Αν θέλεις το 18άμηνο, τότε δηλώνεις 2 μαθήματα μόνο.Εγώ με 18μηνο δήλωσα 2 μαθήματα+1 σεμινάριο, το 2 είναι απλά προτεινόμενο, τρία μου είπαν ότι είναι το μέγιστο.
πληρωμη: 13 Δεκέμβρη, εγγραφή και αίτηση για μαθήματα: 5 Φεβρουαρίουκωδικοί: .....Οέο!!! που ειναι οι κωδικοί;Εσείς τα μαθήματα τα δηλώσατε μόνοι στην πλατφόρμα,. ή στειλατε μειλ και τα ζητούσατε, και μετά ηρθαν οι κωδικοί;
Annap, τα τηλεφωνα πρέπει να μου έχουν στοιχίσει πάνω από το κόστος της εγγραφής....Η μια μου έλεγε: δεν υπάρχεικανένα πρόβλημα με την εγγραφή, η άλλη θα το δούμε και θα σας πάρουμε τηλ.εφωνο, που ακόμα περιμένω. Στο τελος, στις 4 Φεβρ, βγήκαν οτι δεν είχα πληρώσει, λεει, και αφού τοης έστειλα προώθηση του εμειλ με τα καταθετήρια μου έστειλε την επόμενη το καλοσώρισμα κλπ.Ζήτησα τα αμαθήματα ανάμεσα στα 4 που υπήρχαν διαθέσιμα, δηλαδή δικαίωμα επιλογής 1 στα 2 και ακόμα περιμένω από εχτές. Σίγουρα το πρώί θα πάρω πάλι τηλέφωνο, Κύπρο και όχι Ελλαδα. Εδώ είναι πιο ευγενικές αλλά πρέεπι να πάρουν πληροφορλιες από κυπρο και την επόμεη σε παίρνουν πίσω...Αυρια βλέπουμε, ελπίζω να αρχίσω τελικά...
Για καλή μας τύχη η καθηγήτρια αφαίρεσαι απο το διάγραμμα του μαθήματος μία εργασία η οποία όχι μου φάνηκε απλά δύσκολη αλλα όσες φορές κ να την διάβαζα το πως πρπει να την φτιάξουμε μου ερχόταν να κλάψω. είχε κάνει λάθος κ την αφαίρεσε...... τώρα οκ μου φαίνεται πιο βατό το θέμα. 2 εργασίες έχουμε για το συγκεκριμένο μάθημα συν την τελική εξέταση.