0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 21, 2013, 01:54:42 pmΜακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...Κατι μηνυματακια χανονται στο δρομο, αλλα δεν πειραζει...Ελεγα λοιπον, αν εννοεις τους καημενους πια που σπουδαζουνε στον
Μακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...
Κουτσοί, Στραβοί ΟΛΟΙ στον Αγιο Παντελεήμονα.....Αυτό εχω να πω εγω...Είναι ΑΙΣΧΟΣ να υπάρχει τέτοια ασυδοσία και να μπαινουν ολοι με εναν ασχετο πτυχιο ΑΕΙ Ή ΤΕΙ σε μαστερ ειδικκής. Εχω φίλο με πτυχιο κλωστουφαντουργίας και κάνει το μαστερ της ειδικής αγωγής στην Λευκωσία. Για αγγλικά ούτε λόγος.Μονο σε επίπεδο ελληνικο καμάκι.Το είχα ξαναγραψει χωρίς να είμαι προφήτης ότι μολις βγουν φέτος οι πίνακες των αναπληρωτών και ωρομισθίων θα πέσουν πολλα ''εγκεφαλικά''.Το εμποριο των μαστερ ειδικής εχει μεγάλο αριθμό αποφοίτων..Τωρα αν ειστε ολοι λεφταδες και πατε και τα σκατε χοντρα στους Κυπριους καλα κανετε.!Αλλα το επίπεδο του πανεπιστημιου είναι ισαξιο με αυτο των
Παράθεση από: Triainoforos στις Αυγούστου 21, 2013, 03:05:52 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 21, 2013, 01:54:42 pmΜακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...Κατι μηνυματακια χανονται στο δρομο, αλλα δεν πειραζει...Ελεγα λοιπον, αν εννοεις τους καημενους πια που σπουδαζουνε στον
Παράθεση από: soulitsa στις Αυγούστου 21, 2013, 08:02:27 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Αυγούστου 21, 2013, 03:05:52 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Αυγούστου 21, 2013, 01:54:42 pmΜακάρι, αλλά φοβάμαι πολύ πως το αντίστροφο είναι πιθανότερο: μόνιμοι από τη γενική με μάστερ στην ειδική να τρώνε τις θέσεις των αναπληρωτών ειδικής...Κατι μηνυματακια χανονται στο δρομο, αλλα δεν πειραζει...Ελεγα λοιπον, αν εννοεις τους καημενους πια που σπουδαζουνε στον
Δηλαδή τι θα γίνει φετος στους πίνακες???Αφού είναι ήδη μπουκωμένοι πού θα πάει???
Παιδιά καλησπέρα..τι θλιβέρο θέμα είναι αυτό?Εχω διαβάσει σχεδόν όλο το topic και δεν ξέρω τι να κάνω, να απορρήσω, να ξαφνιαστώ, να στεναχωρηθώ?αλλά μάλλον όχι να χαρώ που 2000 το λιγότερο άνθρωποι τρέχουν να προλάβουν τι????Την μπουκωμένη σειρά των ειδικών παιδαγωγών???Για να καθήσουν μετά από ένα χρόνο δίπλα σε ένα παιδάκι με αυτισμό ή down...?Δηλαδή τι θα γίνει φετος στους πίνακες???Αφού είναι ήδη μπουκωμένοι πού θα πάει???