0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, καλησπέρα κι από εμένα! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τη γνώμη του για τα μαθήματα ψυχολογικές διαστάσεις στην εκπαίδευση και συγκριτική παιδαγωγική;;
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και χαίρομαι που έχει τόσα πολλά ενεργά μέλη και που βοηθάει ο ένας τον άλλο. Θα προσπαθήσω κι εγώ να διαφωτίσω όπως μπορώ τους συφοιτητές μου.H απορία η δικιά μου είναι σχετικά με την εργασία του μαθήματος 621 (Παιδαγωγική της Συμπερίληψης - Αγγελίδης). Ρε παιδιά μας έχει βάλει ένα θέμα για τις φωνές των παιδιών στη συμπεριληπτική εκπαίδευση κ εχω πραγματικά πελαγώσει γιατι δεν έχουν αναρτηθεί σαφείς οδηγίες.. Έχει κάνει κανείς αυτή την εργασία; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω. Να σχολιάσω το κείμενο της Μέσσιου ή να γράψω γενικά για τις φωνές των παιδιών στη συμπεριληπτική εκπαίδευση βάσει της βιβλιογραφίας; Εχω και μόνο 2 βδομαδες στη διαθεση μου, να δω τι θα προλαβω να γραψω. Όποιος μπορεί να μου δώσει καμιά συμβουλή για το πώς να δομήσω την εργασία θα του ημουν πραγματικά ευγνώμων! :-(
Κι εγώ έχω το μάθημά αυτό το τετράμηνο και έχω παρόμοια εργασία απλά αντί για τις "φωνές των παιδιών" έχω να σχολιάσω "τον ρόλο των συνοδών στην εκπαίδευση". Κι εγώ το ψιλοψάχνω ακόμα, απ΄ ότι έχω καταλάβει όμως πρέπει να συνδέσουμε τις ιδέες του άρθρου με τη συμπερίληψη και αυτό να το στηρίξουμε βιβλιογραφικά. Εγώ μπερδεύομαι γιατί σε όλα τα άρθρα που βρήκα, πάνω κάτω λέει αυτά που λέει και βασικό μας άρθρο, αρά θα επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα; Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω θα ήταν πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ.
Ntouki μήπως μπορείς να μου στειλεις το διάγραμμα μαθήματος του 521;
καλησπέρα παιδιά και καλό Πάσχα! Θα ήθελα να ρωτήσω για τις εξετάσεις στο 510 (μεθοδολογία εκπαιδευτικής έρευνας). Θεωρείτε ότι είναι αρκετά εύκολες ή δύσκολες οι ερωτήσεις πολλαπλής στις εξετάσεις; Από τα πολλαπλής στην πλατφόρμα πάντως που κάνουμε είναι πολλές ερωτήσεις που είναι αρκετά διφορούμενες και σε πολλές ερωτήσεις είσαι ανάμεσα σε 2 απαντήσεις. Εσείς που έχετε δώσει εξετάσεις θεωρείτε ότι είναι βατές οι ερωτήσεις; Ευχαριστώ πολύ!
Κάπως έτσι είναι και στις εξετάσεις, κάποιες λίγο πιο δύσκολες άλλες πιο εύκολες. Πάντως, αν και αρκετές (75), εγώ δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να τις απαντήσω σε σχέση με πολλαπλής επιλογής που μου έτυχαν σε άλλα μαθήματα και ήταν πολύ αμφίσημα. Εντάξει λογικό είναι να είναι και λίγο "τσιμπημένες" μερικές, δεν γίνεται να βγάζει μάτι ποιο είναι το σωστό...