0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι απο μένα! εγώ έχω πάρει το 500 αυτό το τετράμηνο. είναι όντως πολύ ενδιαφέρον αλλά αρκετά απαιτητικό με τις έννοιές του.ntouki, μηπως θυμάσαι περίπου τι θεματα ζητησε ο πέτρου στις εξετάσεις; ενδεικτικά...ευχαριστώ!!!
Είχε ενα κείμενο που αναφερότανε στη θεωρία του πολιτισμικού κεφαλαίου (Bourdieu κλπ) όπου δεν το έλεγε ξεκαθαρα και επρεπε εμεις να βρουμε τη θεωρία και να την αναπτυξουμε βασει του κειμένου. Ειχε επισης ενα θεμα για την κριτική παιδαγωγική (να αναπτυξουμε τις βασικές θεσεις των Freire, Giroux κ Αpple αν θυμαμαι καλα), ενα θεμα για τη σύνδεση εκπαιδευσης κ αγορας και τελος ενα θεμα αφορουσε τον κοσμοπολιτισμό-διεθνισμό-εθνικισμό κλπ. Ελπίζω να μην ξεχασα κατι. Σιγουρα δεν τα γραφεις ολα,νομιζω επιλεγεις 3 θεματα.. Πιστευω ηταν αρκετα αναμενομενα τα θεματα (ας το πουμε ηταν τα "sos") ωστόσο χρειαζεται καλό διαβασμα κ σιγουρα οχι μονο λιγες μερες πριν την εξεταστικη. Καλη επιτυχια!!
Καλησπέρα παιδιά!Μήπως κανένας είχε πάρει τα μαθήματα 521 και 529? Τα θέματα στις εξετάσεις τι περίπου είναι;Είναι αρκετά δύσκολα;Γιατί σαν μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά!! Επίσης στην δεύτερη εργασία του 521 με το παιδί με επιθετική συμπεριφορά τι πρέπει να γράψουμε στην αποτίμηση συμβολαίου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στο 529 τα θέματα των εξετάσεων ήταν περίπου όπως οι δραστηριότητες. Αρκετά απλά. Πιστεύω και στο 521 (το έχω τώρα) να είναι στην ίδια λογική. Καλό Πάσχα σε όλους!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις!! Ήταν πολύ κατατοπιστικές!!Όσοι έχετε ολοκληρώσει το 521 τι πρέπει να γράψουμε στην αποτίμηση συμβολαίου για το παιδί με την επιθετική συμεριφορά?Υπάρχει κάποιο βιβλίο που να μας βοηθάει?Νομίζω ο χρόνος για να τελειώσουμε τις δραστηριότητες στο φόρουμ θα είναι πριν παραδώσουμε τη δεύτερη εργασία.
Παιδιά καλησπέρα! Μεταξύ των μαθημάτων συγκριτική παιδαγωγική, ψυχολογικές διαστ. της εκπ. και κοινωνιολογικές διαστάσεις ποιο προτείνετε ως το πιο βατό και πιο ευχάριστο;
Καλησπέρα παιδιά!Μήπως κανένας είχε πάρει τα μαθήματα 521 και 529? Τα θέματα στις εξετάσεις τι περίπου είναι;Είναι αρκετά δύσκολα;Γιατί σαν μαθήματα είναι αρκετά απαιτητικά!!