0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το 510 δε γνωρίζω.. είχα επιλέξει 512 το οποίο είναι μόνο ασκήσεις.. θέλει λίγο να πιάνεις τα μαθηματικά και κάποια απλή στατιστική με πίνακες.Το 621 είναι ωραίο μαθηματάκι σαν παραμύθι.... δεν θα το έπαιρνα με Αγγελίδη.. όχι ότι έχω ακούσει ιδιαίτερα άσχημα λόγια (στις περισσότερες εργασίες έβαλε ότι είναι εκτός θέματος--στο προηγούμενο τετράμηνο). Έχω ακούσει θετικά σχόλια για Ηλιάδου και Γεροσίμου (την τελευταία την είχα εγώ)Δεν θα σε αφήσουν να πάρεις το σεμινάριο 2.. και ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό..Επέλεξε το σεμινάριο 1 με Δανόπουλο. Προς θεού ΟΧΙ Ιεροκυπιώτη.Το 501 λένε ότι είναι δυσνόητο αλλά η καθηγήτρια που επέλεξες λένε ότι είναι φοβερή.Προσωπικά από τον κύκλο αυτόν πήρα το 504 με Μάγο.Αρκετά μαθήματα επέλεξες πάντως με πολλές εργασίες και εβδομαδιαίες δραστηριότητες.Καλή Αρχή.
Γτ όχι Ιεροκυπιωτη??όταν επέλεξαν εγώ νομιζω μόνο αυτον είχε!!βλακεία εκανα?Το 512 είναι καλό?
Καλησπέρα παιδιά... Ενδιαφέρομαι και εγώ για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα EDUC512 και EDUC626.. Δομή των μαθημάτων, πληροφορίες για καθηγητές κ.ο.κ. Με τη σειρά μου, προτείνω, ανεπιφύλακτα, EDUC510 με Ευαγόρου, το πρώτο σεμινάριο με Δανόπουλο και το δεύτερο με Αγγελίδου..
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου.Ειλικρινα με προβληματισες.Θα ήθελα να δηλώσω το 504 με Μαγο,ομως ειναι closed.Για τον
Συνάδελφοι καλημέρα! Θα ήθελα αν είναι εύκολο καποιος που τα έχει παρακολουθήσει, να με πληροφορήσει σχετικά με τα εξής μαθήματα (κατά πόσο είναι απαιτητικά, τι εργασίες χριεάζονται, τρόπος εξέτασης κλπ):EDUC-552DL Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Ειδική Εκπ. EDUC-610DL Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση EDUC-624DL Δυσλεξία: Έρευνες & Νεότερες Τάσειςευχαριστώ και καλή αρχή σε όλους στο χειμερινό τετράμηνο!!
Sos sos!!! Τι γίνεται με τα μαθήματα που έχουν βιωματικες επισκέψεις στα σχολεία και εγώ δουλεύω όλα τα πρωινά ???παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει.ευχαριστώ!!!!απ όσο ξέρω το 529 μόνο εχει βιωματικές επισκέψεις αλλα και αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς για την εργασία να παρακολουθήσεις ένα βίντεο αν δεν έχεις πρόσβαση σε σχολείο ή κάποιο κέντρο ειδικής αγωγής. Στα άλλα μαθήματα δε χρειάζεται. Επίσης το 510 είναι καλό και όχι ιδιαίτερα δύσκολο!