0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η διαφορά είναι 1 μάθημα + διπλωματική (ο θεός να την κάνει) + Πρακτική 600 ώρες = αυτά κάνουν ένα εξάμηνο (ή τετράμηνο)Το σύνολο των Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του ΜΠΣ ανέρχεται σε 120.4η Θ.Ε.: ΣΥΜ
Μαλιστα....σου απάντηαν σε καποιο μειλ??? εμενα με πηρε η Λεωνιδου για να μου πει οτι δεν ξερει τιποτα...τη ρωτησα τ βασικο για το οικονομικο και μου ειπε δεν φταιει τον πανεπιστημιο,,,της ειπα οτι θα αντιδρασουμε ομως αν υπάρξει οικονομικη ΑΔΙΚΗ επιβάρυνση. ΑΥριο ειναι η ενημερωση στην Αθήνα, θα πας?εγω δεν ειμαι ακομα αθηνα
Aπό που προέρχονται οι πληροφορίες σου Σωκράτη για 600 ώρες πρακτική, διπλωματική κλπ.; γιατί αν είναι έγκυρες να σταματήσω το διάβασμα και να μην πάω στις εξετάσεις αφού λόγω φόρτου εργασίας αδυνατώ να κάνω πρακτική.
Αν μπορει καποιος να με βοηθήσει να καταλάβω...Το πανεπιστήμιο μεριμνά μονο για αυτούς που πρόκειται να φοιτήσουν ή φοιτούν ήδη;;Για εμάς τους υπόλοιπους που εχουμε αποφοιτήσει τιποτα;;;
το πανεπιστήμιο καταρχήν δεν έχει μεριμνήσει για κανέναν!!!!!! ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ενημερώσει !!!!!!!!! και τότε θα δούμε (κλαψ....)
ΘΑΑΑΑΑΑ γινει ΧΑΑΑΜΟΣ...ΘΑΑΑΑΑΑ γινει ΦΟΝΙΚΟ...Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους έναν έναν ξεχωριστά...Παιδιά εχω περάσει πολλά με την ειδική αγωγή εχω δώσει όλη μου τη ψυχή και όλο αυτό τώρα που φαίνεται γελοίο...Φαντάζομαι οτι πολλοί συμπάσχετε μαζί μου...
Ρε παιδιά σημερα δεν ηταν η βραδιά ενημέρωσης για το Πανεπιστημιο και τα προγράμματα στην Αθηνα; Δεν υπάρχει κάποιος που να πήγε να μας ενημερώσει;;;