0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι γεια σας.Μόλις έκανα και γω την αίτηση στο παραπάνω λινκ με το δικηγόρο.Δε νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία με ποιον δικηγόρο από όλους θα κινηθούμε.Μια απο τα ίδια θα κάνουν όλοι.Χτες δεν άντεξα και ξαναμίλησα με το γραφείο της Κύπρου στη Ελλάδα και με διαβεβαίωσαν πως μέχρι 15/9 θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα. Μάλιστα μου είπαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί πρακτική σε άτομα όπως εγώ και όπως πολύ απο εσάς που δουλεύουμε ήδη πολλά χρόνια σε δομές ειδικής αγωγής.Φυσικά θέλω να πιστεύω πως θα πάρουν πίσω αυτό το έκτρωμα όπως και να έχει.Καλή συνέχεια και υπομονή σε όλους μας.Είναι πραγματικά πολύ άδικο αυτό που περνάμε και κυρίως για εμάς που έχουμε ήδη τελειώσει και απο Κύπρο και απο ΔΟΑΤΑΠ και είμαστε με τα χέρια δεμενα.
Καλησπέρα, έστειλα email στον Κουρπέτη σχετικά με τη συνάφεια και μου διαβεβαίωσε πως ο νόμος αυτός δε θα έχει αναδρομική ισχύ γι' όσους έχουν κάνει ήδη το μεταπτυχιακό.. Μου είπε πως τα κριτήρια θα έχουν ισχύ από εδώ και πέρα..Τι να πω, θα δείξει..
Σαφως και μπορεις να συμμετεχεις στη προσφυγη. Θα σου προτεινα τωρα που θα γινουν αιτησεις να πας να καταθεσεις αιτηση ωστε να συμπεριληφθεις στους πινακες εστω και χωρις επιλογες περιοχης.