0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει καποιος/α να μου εξηγησει τι πρεπει να κανουμε στην 2η εργασια του Σεμιναριου 1? Δεν καταλαβα και πολλα
Εμάς στο προηγούμενο εξάμηνο μας είχαν δώσει μια εργασία ενός μεταπτυχιακού φοιτητή και έπρεπε να τη διορθώσουμε, θέτοντας τα κριτήρια της αξιολόγησης μας.Μάλλον και σε εσάς κάτι τέτοιο θα ζητάει λογικά!
Τα κριτήρια έχουν συγκεκριμένη σειρά/βαρύτητα ή τα βάζουμε εμείς σε σειρά όπως θεωρούμε οτι είναι σημαντικότερα?
Γιατί στο Moodle σου έχει εμφανιστεί η Ενότητα 2; Εμένα δεν μου εμφανίστηκε ακόμα...
Ναι κανονικα! Απο τη μερα που ανεβασα την εργασια 1 μου ξεκλειδωσε τη 2! Σε ποιο ακροατηριο εισαι?
Παιδιά Καλημέρα ,θα ρωτήσω για δεύτερη φορά ξανά, την μικρή μελέτη που κάνουμε για τον
Στο ακροατήριο 15 με την κυρία Μαλλούρη. Τι στο καλό; Επιλεκτικά το κάνουν; Μήπως φταίει που δεν μας έχει διορθώσει ακόμα την εργασία 1; Εσύ ποιόν καθηγητή έχεις; Σας έχει βαθμολογήσει την 1η εργασία;
Εγώ πήρα μια ακαδημαϊκή σύμβουλο και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να κάνω apply. Οπότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Καλησπέρα! Γνωρίζεις μήπως πότε στέλνουμε τα χαρτιά στον ΔΟΑΤΑΠ εμείς και πότε το πανεπιστήμιο; μας ειδοποιούν ή τα στέλνουμε όποτε θέλουμε;