0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι αδικούνται κάποιοι αλλά από την άλλη δεν το βρίσκω παράλογο το να κάνεις πρακτική σε αντικείμενο που από τη φύση του χρήζει πρακτικήΣ άσκησης και εμπειρίας πριν πας να διδάξεις σε μαθητές με ΕΕΑ. Ίσως τελικά να πρέπει να σταματήσει το "πάρτυ" με τα εξ αποστάσεως και τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν μόνο και μόνο για μια θέση και όχι από καθαρό ενδιαφέρον του αντικειμένου - ευαίσθητο θέμα παιδιών
Σε ερωτηση μεσω e-mail στο πανεπιστημιο λευκωσιας απαντησαν: Η αναγνωριση του προγραμματος ισχυει κανονικα και δεν ειναι υποχρεωτικη η πρακτικη ασκηση. Η ελαχιστη φοιτηση ειναι 16 μηνες
Μήπως έχεις εσύ ενδιαφέρον για το αντικείμενο! Αρκετά με αυτή τη καραμέλα! Όλοι το ξεκινήσαμε γτ έχει απορρόφηση μέσω εσπα ας μν είχε κ θα σου λεγα! Κ προσωπικά έχω εμπειρία 4 χρόνια ήδη!Κ συνεχίζω! Δεν βρίσκω το λόγο να τους κάνω κ πρακτική! Ποια η διαφορά? Αυτά είναι παράλογα! Σαφώς κ προουθουν το καποδιστριακο!Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και εσείς που τους ψηφίζετε συνηδειτα ακόμα περισσότερο!
Είχε κανείς Αγγελίδη στο 621 να μου πει πως είναι??? Δεν υπάρχει διαθέσιμο με άλλο καθηγητή και δεν ξέρω τι να κάνω