0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά θα σας μιλήσω απο προσωπική πείρα και μέσα απο ενα συνονθύλευμα βιωμάτων...Τελείωσα το μεταπτυχιακό πέρυσι τέτοια εποχή και η αναγνώριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ μου ήρθε 1 Αυγούστου λίγο πριν τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Και τότε...έσκασε η βόμβα με τον Αρχικομμωτή Κουρμπετη. Κριτηρια και αναδρομική ισχύ μαζί... Πολλοί πάθαμε σοκ!!! Συμπληρώναμε λίστες με τα ονόματα μας ως κατήγοροι της υπουργικής απόφασης, μιλούσαμε ατέλειωτες ώρες μέσω forum και γενικότερα αλληλοσυμπαραστεκόμασταν... Παρόλα αυτα κάναμε τα χαρτιά μετά απο 2 άθλιες εγκυκλίους μεγάλης φαρσοκωμωδίας...Κινηθήκαμε με τους δικηγόρους οι οποίοι έκαναν καταγγελία της απόφασης. Και ευτυχώς με την τότε υπηρεσιακή κυβέρνηση η υπουργός παιδείας κυρία Κιάου (ικανότατη κατα την προσωπική μου άποψη) προέβη σε ανάκληση της απόφασης μέχρι νεοτέρας. Τώρα έρχονται πάλι με ακομα πιο ηλίθια κριτηρια προς υποστήριξη του ΕΚΠΑ, το οποίο σημειωτέον εχει κατηγορηθεί για αμαρτωλό παρελθόν αφού παρείχε πλαστές βεβαιώσεις.Κινηθείτε άμεσα... Ήδη οι δικηγόροι ειναι γνώστες και μας ενημερώνουν για οποιεσδήποτε αποφάσεις του ΙΕΠ.
Μπορείς να παραθέσεις περαιτέρω πληροφορίες ή ακόμα καλύτερα κάποια στοιχεία ως προς αυτό;
Δεν εχω προσωπικά στοιχεία. Παραθέτω οτι άκουγα απο διάφορα άτομα κατα καιρούς. Δεν ειναι κατηγορίες μου γιατί πολύ απλα δεν τα γνωρίζω απο μέσα
καλησπέρα μαριέτα !! το μάθημα αυτό το χα σε αυτό το εξάμηνο! Είναι πολύ ενδιαφέρων θεωρώ .Κάθε βδομάδα έχει μικρές -πολύ μικρές- εργασίες και στο τέλος μια μεγάλη. Επίσης, στις εξετάσεις μας είπαν ότι μπορούμε να έχουμε μαζί αμς σημειώσεις. !
Στο 511 τα βάζουν σχεδόν όλα...δηλαδή χαρακτηριστικά ποιοτικής έρευνας , ανάλυση σταδίων , διαμόρφωση ερευνητικών ερωτημάτων , αξιοπιστία, εγκυρότητα , στάδια συνέντευξης!Στο 521 , λίγο μπερδεμένα τα ερωτήματα κ κυρίως κρίσεως,,,δεν θυμάμαι ακριβώς τί μας είχε βάλει πάντως είναι του τύπου π.χ Σε μία τάξη με παιδί με επιθετικότητα ,τι διδακτικές μπορεί να αναλάβει ο εκπαιδευτικός προκειμένου να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του παιδιού? ( Παρόλο που πήρα