0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγω που επικοινωνησα μαζι του αναφέροντας την περίπτωση οσον τελειωσαμε τον Σεπτέμβρη μ ειπε οτι μας πιάνουν τα κριτηρια, οτι τα πανεπιστήμια τα γνωριζαν απο το καλοκαίρι και οτι επρεπε να τα εφαρμοσουν.... Την πατήσαμε
Γεια σου! Κι εγώ ξεκινάω το Φεβρουάριο! Όμως αν η πρακτική γίνει στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα αναγνώρισης από ΔΟΑΤΑΠ;
Μα μετά έγινε ανάκληση της πρότασης... Για ποιο λόγο να εφαρμόσουν κάτι το οποίο δεν ίσχυε;;;; Και δεν ισχύει στην τελική, γιατί μιλάμε για κάτι που δεν έχει ψηφιστεί καν.
αν τελικα ισχυσει η πρακτικη ποτε ειναι το συντομοτερο που μπορει να τελειωσει καποιος αν ξεκινησει φεβρουαριο;
Γτ υπάρχει περίπτωση να μν υπογράψει? ?
ΕΡΩΤΗΣΗ:Πως θα λυθεί το ζήτημα ότι κάποιος μπορεί να έχει ένα Μεταπτυχιακό π.χ. από το 2012 το οποίο ουδέποτε κατέθεσε για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών (ενώ οι άλλοι απόφοιτοι είχαν καταθέσει) και σύμφωνα με αυτή την απόφαση τώρα το πετάει έξω;ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν έχουμε κανένα τέτοιο αίτημα και εάν υπάρχει τέτοια περίπτωση είμαι σίγουρος ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους μπορεί να αποφανθεί.
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν περάσεις τον μέγιστο χρόνο φοίτησης;;;;;
Και πόσο είναι ο μέγιστος χρόνος;;; στη σελίδα λέει 9 εξάμηνα δηλαδή 4,5 χρόνια ισχύει αυτό;;;
Ρώτησα προχτες μια σύμβουλο γιατί θέλω να τελειώσω το μεταπτυχιακό σε 6 εξάμηνα. Όντως μου είπε ότι το ανώτερο είναι 9. Αν το υπολογίσεις καλύτερα δεν είναι 4,5 χρόνια αλλά 3 γιατί μετράει και το καλοκαίρι σαν εξάμηνο ασχετα αν μπορείς να πάρεις μονο 15 μονάδες. Εγώ που ξεκίνησα τον Σεπτέμβρη του 15 μπορώ να παρακολουθήσω μέχρι και το εαρινό εξάμηνο του 18. Δυστυχώς φοβάμαι ότι αν βάλουν παραπάνω μάθημα και την πρακτική, όπως μας είπαν το καλοκαίρι, θα προλάβω οριακά..
Τελείωσα το Σεπτέμβρη και έχω κάνει την αίτηση για αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Έκανα το μεταπτυχιακό για ένα παραπάνω εφόδιο. Θα αναγνωριστεί άραγε από τον ΔΟΑΤΑΠ σαν ένα μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής ( όπως όλα τα άλλα του Πανεπιστημίου) ή θα υπάρξει πρόβλημα; Εχω ειδικότητα τεχνολόγου και δεν με ενδιαφέρει η συνάφεια με την ειδική αγωγή με σκοπό να δουλέψω κάπου σχετικά. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό;Ευχαριστώ!