0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ria19 στις Μαΐου 08, 2016, 01:29:00 pmΚαλησπέρα! Μην αγχώνεσαι. Μπορείς να το δεις το πρόγραμμα και στο student intranet στην καρτέλα πρόγραμμα εξετάσεων. Σου βγάζει μόνο τα μαθήματα που γράφεις ημέρα και ώρα.Σου παραθέτω παρακάτω το πρόγραμμα των μαθημάτων σου. Αν θες μπορώ να σου στείλω το pdf που έχει σταλεί σε όλους τους φοιτητές σε προσωπικό email, καθώς και τις οδηγίες του κάθε μαθήματος. Σ ευχαριστώ παααααρα πολυ! Αρχισα να προβληματιζομαι γιατι εγω δεν ελαβα κανενα mailΚ παλί σε υπερευχαριστω!!!/q]Christma, δεν λαμβάνεις εμαιλ?? ειναι πολύ σημαντικά!! Ελέγξε στο προφίλ σου στο ιντρανετ αν έχεις δώσει το σωστό email σου. Κανονικά, όλα όσα αναρτά το Πανεπιστήμιο (ανακοινώσεις κλπ) και ο καθηγητής σου στη πλατφορμα του κάθε μαθηματος, (οδηγίες, σχόλια, κ,λ,π,) εμφανίζεται και στο μειλ σου.
Καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι. Μπορείς να το δεις το πρόγραμμα και στο student intranet στην καρτέλα πρόγραμμα εξετάσεων. Σου βγάζει μόνο τα μαθήματα που γράφεις ημέρα και ώρα.Σου παραθέτω παρακάτω το πρόγραμμα των μαθημάτων σου. Αν θες μπορώ να σου στείλω το pdf που έχει σταλεί σε όλους τους φοιτητές σε προσωπικό email, καθώς και τις οδηγίες του κάθε μαθήματος. Σ ευχαριστώ παααααρα πολυ! Αρχισα να προβληματιζομαι γιατι εγω δεν ελαβα κανενα mailΚ παλί σε υπερευχαριστω!!!
Καλησπέρα!Για το 510 γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι απαραίτητο το βασικό εγχειρίδιο ή αν αρκούν οι σημειώσεις;Γνωρίζετε αν επιτρέπεται να έχουμε το βιβλίο φωτοτυπημένο στις εξετάσεις;
Πήρε κανείς βαθμολογία στην εργασία του 621 "Παιδαγωγική της Συμπερίληψης" με τον Αγγελίδη;Πώς σας φάνηκε;
/q]Christma, δεν λαμβάνεις εμαιλ?? ειναι πολύ σημαντικά!! Ελέγξε στο προφίλ σου στο ιντρανετ αν έχεις δώσει το σωστό email σου. Κανονικά, όλα όσα αναρτά το Πανεπιστήμιο (ανακοινώσεις κλπ) και ο καθηγητής σου στη πλατφορμα του κάθε μαθηματος, (οδηγίες, σχόλια, κ,λ,π,) εμφανίζεται και στο μειλ σου.
Πλήρης απογοήτευση...είναι το τελευταίο μου μάθημα (και η Συγκριτική Παιδαγωγική) και ο Αγγελίδης με βαθμολόγησε με 15/30. Συγκεκριμένα τα σχόλια του ήταν : Το θέμα ήταν αυτό. Φαίνεται ότι δεν το κατάλαβες και έκανες κάτι άλλο. Ουσιαστικά θα έπρεπε να συζητήσετε την άποψη των συγγραφέων για αλλαγή στη χρήση του όρου ‘ειδικές ανάγκες’ με τον όρο ‘εμπόδια στη μάθηση και τη συμμετοχή’. Οι βιβλιογραφική ανασκόπηση είναι πολύ φτωχή 15/30. Eπίσης ότι δεν κατάλαβα τις οδηγίες και το κείμενο (τις ποιες οδηγίες θα προσθέσω;;;;; και από ποιον;;. Έχω θορυβηθεί πολύ....Στον κ Μάγο πήρα 30/30 με άριστα σχόλια...Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αυστηρότητα!! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοπώ...
Λαμβανω mails απλά δεν εχω λάβει κανένα με το προγραμμα της εξεταστικης...
Καλησπέρα!μπορώ να σου πω ότι το βιβλίο μου φαίνεται πιο πλούσιο από τις σημειώσεις και με βοήθησε περισσότερο συγκριτικά με την διδασκαλία του καθηγητή....σίγουρα το μάθημα διεξάγεται με ανοιχτές σημειώσεις.
Τι να πω τα ίδια γράφει σε όλους; Αν περάσω έστω με D θα κάνω πάρτυ!! Δεν το έχω ξαναζήσει με κανένα μάθημα αυτό!!! Μακάρι να γράψουμε καλά στις εξετάσεις....τι να πω πια....;;;; Ας μας εξηγούσε τι ήθελε να γράψουμε και προς τα που να κινηθούμε...όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι καθηγητές!!!Ε μα πια...