0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η Γεροσίμου είναι ιδιαίτερα αυστηρή στις βαθμολογίες της.
Και εμένα η Γεροσίμου μου φαίνεται ότι είναι αυστηρή και απαιτητική. Δεν έχει βγει η βαθμολογία για την εργασία ακόμα αλλά από τα λεγόμενα της μέσα από τις τηλεδιασκέψεις αυτό φαίνεται.
Συμπερίληψη είναι και αυτή?
Ναι συμπερίληψη είναι. Είναι πολύ ωραίο μάθημα αλλά για κάποιο λόγο οι καθηγητές είναι αρκετά αυστηροί.Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα βαθμολογία, αλλά μου είχε δοθεί η εντύπωση από τα webex ότι υπάρχει γραμμή στο μάθημα να είναι αυστηροί. Εγώ με Ηλιάδου το έχω.
Καλησπέρα,Είμαι μαθηματικός και αυτό το τετράμηνο είχα το 512 με παπαευρωνύμου. Για το καλοκαίρι είμαι μεταξύ του 510 και 511 ποιο μου προτείνετε;Ευχαριστώ
Πόσες βιβλιογραφικές αναφορές είχες και σου έβαλε 15/30 ο Αγγελίδης?Και ο Μάγος με πόσες σου έβαλε άριστα?
Παράθεση από: theodorakl στις Μαΐου 12, 2016, 05:19:10 pmΝαι συμπερίληψη είναι. Είναι πολύ ωραίο μάθημα αλλά για κάποιο λόγο οι καθηγητές είναι αρκετά αυστηροί.Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα βαθμολογία, αλλά μου είχε δοθεί η εντύπωση από τα webex ότι υπάρχει γραμμή στο μάθημα να είναι αυστηροί. Εγώ με Ηλιάδου το έχω.
Ναι συμπερίληψη είναι. Είναι πολύ ωραίο μάθημα αλλά για κάποιο λόγο οι καθηγητές είναι αρκετά αυστηροί.
17 με Αγγελίδη, 20 με Μάγο!!