0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ στον Αγγελίδη είχα 45 βιβλιογραφικές αναφορές και με βαθμολόγησε με 15/30 και στο 504 το είχα όμως στο θερινό του 2015 με τη
Πραγματικα σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας, τα εχω βρει πολυ σκούρα με το μεταπτυχιακό.
διάβασα αυτό εδώ http://www.pde.gr/index.php?page=8509Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχωρά τις σχετικές διαδικασίες για την ίδρυση Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσηςτελικά τα συμπεριληπτικά σχολεία πάνε περίπατο και γυρνάμε πίσω??
1 έχεις δουλέψει σε ειδικό σχολείο;2 έχεις δουλέψει σε γενικό σχολείο;3 είδες πουθενά να έχουμε κάποιο συμπεριληπτικό σχολείο και ρωτάς αν πάμε πίσω;
Καλημέρα! Έχει γράψει εξετάσεις στο 511 κάποιος από εσας, ώστε να μας δώσει κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία μας; Παράδειγμα πόσες ερωτήσεις ήταν; Που να δώσουμε βαρύτητα; Ερωτήσεις που έχουν μπει στο παρελθόν; κ.τ.λ. Και ότι άλλο θεωρεί χρήσιμο...
Μην ανησυχείς. Όλοι στην αρχή περάσαμε από αυτή την φάση . Εγώ από τα μαθήματα του Α κύκλου θα σου πρότεινα το 610 με Παπαναστασίου.
Έχουνε ανοίξει οι δηλώσεις μαθημάτων?